MY GARAGE Trackday 2021

MY GARAGE Trackday 2021

 

Trackday er årets højdepunkt
Hos MY GARAGE tilbydes alt det bedste indenfor den automotive verden – og dette gør sig ligeledes gældende for de events vi afholder. Her er ambitionerne intet mindre end topklasse.
Derfor er MY GARAGE’s årlige Trackday også blandt de største og mest eksklusive højdepunkter, hvor motorconnaisseurer fra både ind- og udland mødes og hylder passionen for de svimlende kræfter, der er at finde under kølerhjelmen i de mange luksus- og specialbiler.

Eksklusiv snigpræmiere for de særligt inviterede
Trackday er en fantastisk kombination af race, netværk og ikke mindst socialisering, hvor særligt invitererede får mulighed for at medbringe egne trackbiler, samt at testkøre og opleve modeller fra en række nøje udvalgte mærker og samarbejdspartnere. I forbindelse med dagen fik vi æren af at afholde europæisk snigpremiere på Lotus Emira og Evija, samt at præsentere Aston Martin’s Valhalla, som er planlagt til produktion i 2023.

”Samarbejdet med de deltagende brands er med til at fuldende hele dagen, og havde det ikke været for dem, havde Trackday ikke været det samme.” Fortæller MY GARAGE’s Brand Manager Alexander Wisler og fortsætter: ”Jeg ønsker derfor at dedikere en særlig tak til alle vores samarbejdspartnere, som bidrog til denne dag.”

MY GARAGE sørger for et de optimale rammer

Alexander Wisler er ansvarlig for både planlægningen og afviklingen af begivenheden, og han selv er ganske tilfreds med forløbet igen i år og fortæller: ”I år har vi valgt en ny lokation for arrangementet, for at lade vores gæster prøve kræfter med en rigtig racerbane, som matcher bilernes egenskaber. Derfor faldt valget på Jyllandsringen, som foruden selve banen, ligeledes fuldender oplevelsen med deres pæne, nyligt opførte lokaler. Vores fornemmeste opgave er nemlig at tilbyde det rette grundlag for at sammenføre de bedste og mest eksklusive brands i branchen på ét sted – præcis som vi gør med MY GARAGE som bilhus i sin helhed.”

”Vi er utroligt stolte af at facilitere sådan en spektakulær dag i motorverdenens tegn, og vi ser allerede frem til at gentage succesen igen til næste år.” Afslutter han.