Rolls-Royce Motor Cars - En verdensklasse forretning

Rolls-Royce Motor Cars - En verdensklasse forretning

Rolls-Royces succes i 2023

Året 2023 blev en tid med ekstraordinær triumf for Rolls-Royce Motor Cars, hvor deres performance på salg og gennemgående ekspertise over hele produktlinjen cementerede en bemærkelsesværdig realitet: En rekordhøj omsætning drevet af en ubestridelig interesse og efterspørgsel, der kulminerede i 6032 leverede Rolls-Royce biler globalt i 2023, hvilket er mere end nogensinde før i deres 119-årige historie.

Bespoke: Skræddersyet personlig perfektion

Interessen for individuelt tilpassede bestillinger opleves fortsat med en bemærkelsesværdig stigning, hvilket understreger deres unikke position på markedet. Kundernes efterspørgsel og stigende forventninger har en stor betydning for denne succes. Alle Rolls-Royce-modeller håndbygges fortsat i Goodwood, Storbritannien, og hver eneste bil har skræddersyede tilpasninger. Det ultimative mål er ikke blot at skabe den bedste bil, men at skabe den bil, der bedst udtrykker og repræsenterer den pågældende ejer.

2023 var året, hvor produktionen af Wraith og Dawn-modellerne blev udfaset, mens de første kundeleverancer af den første elektriske Rolls-Royce Spectre fandt sted i efteråret. Især det yngre segment har vist en stigende interesse, og det har sat en klar kurs og lagt et solidt fundament for Rolls-Royces elektriske fremtid.

Økonomisk bidrag til Storbritanniens samlede økonomi

Året 2023 markerede også 20-års jubilæet for produktion af Rolls-Royce biler i Goodwood. Som en milepæl herfor har et hold studerende fra London School of Economics foretaget en uafhængig undersøgelse af virksomhedens samlede bidrag til Storbritanniens økonomi. Udover et årligt bidrag på mere end £500 millioner har de også skabt 2500 arbejdspladser, hvoraf 180 nye blev etableret alene i løbet af 2023.

Fremtidsvisioner

Rolls-Royce har ambitiøse planer for fremtiden, herunder en betydelig nyinvestering med fokus på modernisering og opgradering af deres produktionsfaciliteter. Disse planer sigter mod at forbedre og udvide deres unikke evner til skræddersyede fremstillinger, og ved at understøtte produktionen af deres kommende serie af elektriske biler. Denne nye investering skal bidrage til bæredygtighed, og være næsten usynlig fra jordniveau, som den oprindelige bygning. Yderligere skal den fortsætte Rolls-Royces engagement i at støtte det lokale dyreliv og biodiversitet.