Menu

OM MY GARAGE

ET EKSKLUSIVT KONCEPT

MY GARAGE er skabt ud fra filosofien om at tilbyde de bedste kompetencer i den automotive verden i et og samme hus. Hos os møder du den største ekspertise i hver branche, og det er helheden heri, der udgør kvaliteten hos MY GARAGE. Derfor er alle folk i huset beskæftiget med det håndværk, de bedst mestrer. Du vil møde dygtige teknikere, erfarne sælgere med internationalt netværk og kompetente medarbejdere, der hjælper med finansiering til din næste bil.

EN BRED VIFTE AF FÆRDIGHEDER

Visionen bag MY GARAGE er at give husets gæster en oplevelse af, at de kun behøver tilknytning til ét sted, der kan løse alle tænkelige opgaver. Samtidig er det essentielt, at der bag den filosofi ligger et sammenhold fokuseret på en passion for biler. Sådan var de oprindelige tanker, og det er selve grundstenen for vores unikke klub og medlemskab af Gentlemans Garage.

Et medlemskab af Gentlemans Garage har omdrejningspunkt i den optimale opbevaringsløsning, og eksklusive arrangementer i løbet af året giver særlige oplevelser til vores medlemmer. Fælles er, at alt sker med det særlige og ekstraordinære for øje. Samme tilgang møder man hos husets partnere bag murene hos MY GARAGE. Alle har deres ekspertisefelt, og vi er stolte over at kunne huse så mange dygtige fagfolk.

GENTLEMANS GARAGE ER DEN UNIKKE LØSNING

Et medlemskab af Gentlemans Garage er entré til særlige løsninger og en række årlige arrangementer, der alle giver oplevelser i særklasse. I et medlemskab er inkluderet optimal opbevaring af din bil i specialbyggede glasbokse, der er skabt for at give den bedst mulige løsning til din bil. Sikkerheden er i top, og som noget helt særligt kan vi tilbyde stilstandsforsikring på bilen.

Læs mere

KONTAKT


For mere information om
Gentlemans Garage

Alexander Wisler

Tlf. +45 69 133 968

E-mail. aw@mygarage.dk


For mere information om
partnerkonceptet

Lars Bjørnbak

Tlf. +45 69 133 993

E-mail. lb@mygarage.dk