Menu

INFORMATION OM CORONAVIRUS OG FORHOLDSREGLER

Grundet den seneste udmelding fra regeringen, har vi valgt kun at have åbent for gæster, med en forud indgået aftale med MY GARAGE eller en af partnerne.

Helt grundlæggende følger vi hos MY GARAGE til enhver tid Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. Det betyder, at svarene på alle de gængse sygdomsrelaterede spørgsmål findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Vi følger udviklingen løbende og reagerer på de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger.

Vi ser frem til igen at kunne åbne vores døre og være gæstfri, som vi plejer, men i mellemtiden skal der lyde et tak, fordi du hjælper os med at tage et fælles ansvar.

OM MY GARAGE

ET EKSKLUSIVT KONCEPT

MY GARAGE er skabt ud fra filosofien om at tilbyde de bedste kompetencer i den automotive verden i et og samme hus. Hos os møder du den største ekspertise i hver branche, og det er helheden heri, der udgør kvaliteten hos MY GARAGE. Derfor er alle folk i huset beskæftiget med det håndværk, de bedst mestrer. Du vil møde dygtige teknikere, erfarne sælgere med internationalt netværk og kompetente medarbejdere, der hjælper med finansiering til din næste bil.

EN BRED VIFTE AF FÆRDIGHEDER

Visionen bag MY GARAGE er at give husets gæster en oplevelse af, at de kun behøver tilknytning til ét sted, der kan løse alle tænkelige opgaver. Samtidig er det essentielt, at der bag den filosofi ligger et sammenhold fokuseret på en passion for biler. Sådan var de oprindelige tanker, og det er selve grundstenen for vores unikke klub og medlemskab af Gentlemans Garage.

Et medlemskab af Gentlemans Garage har omdrejningspunkt i den optimale opbevaringsløsning, og eksklusive arrangementer i løbet af året giver særlige oplevelser til vores medlemmer. Fælles er, at alt sker med det særlige og ekstraordinære for øje. Samme tilgang møder man hos husets partnere bag murene hos MY GARAGE. Alle har deres ekspertisefelt, og vi er stolte over at kunne huse så mange dygtige fagfolk.

GENTLEMANS GARAGE ER DEN UNIKKE LØSNING

Et medlemskab inkluderer en opbevaringsplads til din bil i en af vores specialbyggede glasbokse. De sikrer optimale forhold, med fokus på sikkerhed og et miljø, der skåner bilerne bedst muligt. Som en unik løsning tilbyder vi stilstandsforsikring på bilen.

Læs mere