Menu

MØDER OG EVENTS

MØDE ELLER EVENT HOS MY GARAGE

Vi kan huse de fleste type arrangementer, og faciliteterne giver rigelig plads til alt fra fire personer, til flere hundrede.

MØDER

MY GARAGEs eksklusive mødelokaler er placeret i det centrale showroom, hvor glasvæggene giver frit udsyn til de smukke specialbiler omkring. Lokalerne er alle luksuriøst indrettet med designermøbler og fuldt udstyret med stor skærm, og wi-fi. Vi hjælper gerne med at sætte rammerne om en produktiv dag, og er også behjælpelige i en løsning med mad og drikke. Det sørger for ideelle forhold, hvad enten du skal afholde et mindre møde, eller har behov for en god lokation il det næste bestyrelses-, strategi-, budget- eller salgsmøde. Kontakt os for en individuel løsning.

Læs mere om møder

EVENT HOS MY GARAGE

Den helt særlige arkitektur og de ikoniske bygninger ved MY GARAGE kan fungere som ramme til mange formål, og har været benyttet til alt fra årsmøder og produktpræsentationer til reklamefilm og middage. Totalt rummer MY GARAGE over 17.000 kvadratmeter, og det er i den målestok, vi også kan tilpasse et event for dig.

Læs mere om events

BOOK ET EVENT ELLER MØDELOKALE

Meeting Garage ligger i det eksklusive bilhus MY GARAGE i Vejle, og de unikke omgivelser giver stemning, stil og atmosfære til ethvert møde eller event.

Priseksempel på møde ved 20 personer personer til 5 timers dagsmøde med morgenmad eller frokost: 395 eller 475 kr/per person ekskl. moms

Priseksempel på møde ved 20 personer ved 2 timers møde uden morgenmad/frokost: 175 kr/per person ekskl. moms

Ved flere personer, andet tidsrum eller ønsker om andre rammer – kontakt os venligst for tilbud.

Placeringen i Vejle er central i Danmark, MY GARAGE ligger få minutter fra motorvej E45 og parkering er nem og gratis.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY