Menu

INFORMATION OM CORONAVIRUS OG FORHOLDSREGLER

Grundet den seneste udmelding fra regeringen, har vi valgt kun at have åbent for gæster, med en forud indgået aftale med MY GARAGE eller en af partnerne.

Helt grundlæggende følger vi hos MY GARAGE til enhver tid Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. Det betyder, at svarene på alle de gængse sygdomsrelaterede spørgsmål findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Vi følger udviklingen løbende og reagerer på de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger.

Vi ser frem til igen at kunne åbne vores døre og være gæstfri, som vi plejer, men i mellemtiden skal der lyde et tak, fordi du hjælper os med at tage et fælles ansvar.

MØDER OG EVENTS

MØDE ELLER EVENT HOS MY GARAGE

Vi kan huse de fleste type arrangementer, og faciliteterne giver rigelig plads til alt fra fire personer, til flere hundrede.

MØDER

MY GARAGEs eksklusive mødelokaler er placeret i det centrale showroom, hvor glasvæggene giver frit udsyn til de smukke specialbiler omkring. Lokalerne er alle luksuriøst indrettet med designermøbler og fuldt udstyret med stor skærm, og wi-fi. Vi hjælper gerne med at sætte rammerne om en produktiv dag, og er også behjælpelige i en løsning med mad og drikke. Det sørger for ideelle forhold, hvad enten du skal afholde et mindre møde, eller har behov for en god lokation il det næste bestyrelses-, strategi-, budget- eller salgsmøde. Kontakt os for en individuel løsning.

Læs mere om møder

EVENT HOS MY GARAGE

Den helt særlige arkitektur og de ikoniske bygninger ved MY GARAGE kan fungere som ramme til mange formål, og har været benyttet til alt fra årsmøder og produktpræsentationer til reklamefilm og middage. Totalt rummer MY GARAGE over 17.000 kvadratmeter, og det er i den målestok, vi også kan tilpasse et event for dig.

Læs mere om events

BOOK ET EVENT ELLER MØDELOKALE

Meeting Garage ligger i det eksklusive bilhus MY GARAGE i Vejle, og de unikke omgivelser giver stemning, stil og atmosfære til ethvert møde eller event.

Priseksempel på møde ved 20 personer personer til 5 timers dagsmøde med morgenmad eller frokost: 395 eller 475 kr/per person ekskl. moms

Priseksempel på møde ved 20 personer ved 2 timers møde uden morgenmad/frokost: 175 kr/per person ekskl. moms

Ved flere personer, andet tidsrum eller ønsker om andre rammer – kontakt os venligst for tilbud.

Placeringen i Vejle er central i Danmark, MY GARAGE ligger få minutter fra motorvej E45 og parkering er nem og gratis.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY