Menu

GENTLEMAN’S GARAGE

GENTLEMANS GARAGE ER DEN UNIKKE LØSNING

Et medlemskab af Gentlemans Garage er entré til særlige løsninger og en række arrangementer, der alle giver oplevelser i særklasse. Et medlemskab inkluderer optimal opbevaring af din bil i en af de 66 specialbyggede glasbokse, der danner rammen om Gentlemans Garage. Boksene er skabt for at give den bedst mulige løsning til din bil. Sikkerheden er i top, og som noget helt særligt kan vi tilbyde stilstandsforsikring på bilen.

I TRYGGE RAMMER

Som noget helt unikt tilbyder vi en forsikring på din opbevarede bil, som en ekstra service. Det kan vi gøre, fordi alle bokse er i topsikrede faciliteter. Avancerede alarmsystemer og overvågning på hele området sørger for et højt sikkerhedsniveau. Boksene er udstyret med de mest moderne ventilationsanlæg. Der blandt andet kontrollerer temperaturen.

Vores serviceafdeling tilbyder f.eks. at sørge for strøm til batteriet, så der altid er kræfter klar, når bilen skal ud at køre. Som noget interessant kan du bestille dækmassage, så du sikrer, at din bil ikke har flatspots på dækkene efter en stillestående periode. Derudover tilbyder vi klargøring af bilen efter behov.

EN GLASBOKS MED FORDELE

Gentlemans Garage inviterer til flere arrangementer i løbet af året. Deltag f.eks. i vores helt unikke årligt tilbagevendende trackday, hvor vi samler nogle af verdens ypperste biler på en lukket bane.
Vi skaber arrangementer året igennem med vores samarbejdspartnere, såsom prøvekørsler af nye biler, vinsmagninger og andre events, hvor medlemmer i fællesskab kan deltage.

Gentlemans Garage er stedet, hvor du kan pleje dit netværk. Inviter din gæster med i Gentlemans Garage Lounge, hvor du altid er velkommen. Her er WIFI, lækre møbler, kaffe og kolde drikkevarer og muligheden for at nyde en cigar i gode omgivelser. Har du brug for mere formelle rammer, kan du booke et mødelokale til dine forretningsmøder eller præsentationer. Du er også velkommen til at benytte MY GARAGE som lokation til arrangementer af større karakter.

 

Se priser

KONTAKT


GENTLEMAN’S GARAGE

For mere information om Gentleman’s Garage

Alexander Wisler

Tlf. +45 69 133 968

E-mail. aw@mygarage.dk