Menu

GENTLEMAN’S GARAGE

GENTLEMANS GARAGE ER DEN UNIKKE LØSNING

Et medlemskab af Gentlemans Garage er entré til særlige løsninger og en række arrangementer, der alle giver oplevelser i særklasse. Et medlemskab inkluderer optimal opbevaring af din bil i en af de 66 specialbyggede glasbokse, der danner rammen om Gentlemans Garage. De specialbyggede glasbokse er konstrueret til at sikre den bedst mulige løsning på opbevaring. Derfor står de både i et sikkert miljø, men er samtidig tilgængelige for dig, når du har behov for bilen. GENTLEMANS GARAGE tilbyder den unikke mulighed for stilstandsforsikring på bilen, mens den er opbevaret.

I TRYGGE RAMMER

En af de unikke muligheder omkring faciliteterne er, at vi tilbyder en stilstandsforsikring på din opbevarede bil. Det kan vi gøre, fordi alle bokse er i topsikrede faciliteter. Avancerede alarmsystemer og overvågning på hele området sørger for et højt sikkerhedsniveau.

Alle glasbokse er i omgivelser, hvor et moderne ventilationsanlæg løbende sørger for stabile forhold. Derfor er blandt andet temperaturen nøje kontrolleret. Mens bilen står opbevaret, er der også mulighed for at serviceafdelingen kan vedligeholde bilens stand. Både i form af strøm til batteriet, men de kan også sørge for dækmassage. Det sikrer, at dækkene ikke har flatspots, hvilket ellers vil ske under længere tids traditionel opbevaring. Serviceafdelingen står altid til rådighed, og løser også andre opgaver som eksempelvis klargøring forud en sæson.

EN GLASBOKS MED FORDELE

I løbet af året afholder og inviterer Gentlemans Garage til flere eksklusive arrangementer. Et af højdepunkterne er vores Trackday. Her samler vi verdens nyeste og ypperste biler, og giver medlemmerne mulighed for at opleve dem på en lukket bane. Året igennem vil arrangementerne også hente inspiration hos de partnere, der er hos MY GARAGE. Derfor spænder det fra vinsmagning til prøvekørsler af kommende biler.

Et medlemskabet giver også mulighed for at bruge faciliteterne i huset. Derved kan du blandt andet afholde møder, præsentationer eller blot få rammerne til at pleje netværket. Det kan blandt andet ske i Garage Lounge, hvor der er gode drikkevarer, lækre møbler, og muligheden for at nyde en cigar i unikke omgivelser. Vi tilbyder også formelle mødelokaler, der giver stor fleksibilitet til dit arrangement.

 

Se priser