DK

Gentleman’s Garage

Gentleman’s Garage

En specialbil kræver helt særlige rammer for at stå optimalt. Sikkerhed, luftfugtighed og temperatur er alle elementer, der har en indflydelse og påvirkning på opbevaringen af din bil. Hos Gentleman’s Garage sørger vi for alt det, så du i stedet kan have fokus på bilen, og hvor den næste tur skal gå til.

Vi ved, at garagen er et særligt sted, der giver plads til samtaler og passion, som du ikke har andre steder.

Kompromisløs opbevaring af din bil

Med opbevaringsplads ved Gentleman’s Garage bliver du en del af et unikt fællesskab, der på én gang varetager din bil, investering og passion. Vi har 92 specialbyggede opbevaringsbokse, hvor vi opbevarer køretøjer for privatkunder under unikke forhold.

I den separate afdeling har vi sørget for opvarmning, tyverisikring og mulighed for løbende service og forsikring. Vi er ikke bare eksperter på området, vi deler din passion og forstår enhver topklassebils behov. Derfor kan du være tryg ved at din investering og kæreste eje er i gode hænder i Gentleman’s Garage.

Søger du vinteropbevaring af din bil?

Gentleman’s Garage er den ultimative opbevaringsplads for din bil om vinteren – og på andre tidspunkter af året længere tid ad gangen, hvis du ønsker det. Uanset om du er passioneret bilsamler eller født med benzin i blodet, kan du være sikker på, at din bil får den allerbedste behandling hos os.

En ensartet temperatur og lav luftfugtighed er det bedste for din bil. Vi har sikkerheden i orden med overvågningsudstyr og alarm, så du kan sove trygt om natten, mens vi passer på bilen. Vi opbevarer alle typer af biler – klassiske, luksus og/eller specialbiler.

Anmod om opbevaring

FAQ

Tilbyder MY GARAGE opbevaring af bil?

Ja – Og endda den optimale opbevaring af din bil. Vi har 92 specialbyggede opbevaringsbokse, hvor vi opbevarer køretøjer for kunder under unikke forhold. Der er sørget for opvarmning, tyverisikring og mulighed for løbende service og stilstandsforsikring. Vi opbevarer alle typer af biler – klassiske, luksus og/eller specialbiler.

 

Hvad koster det at have sin bil opbevaret?

Det koster 1.750 kr. ekskl. moms pr. måned at have opbevaret sin bil hos MY GARAGE – herudover kan du tilvælge diverse serviceydelser som stilstandsforsikring, klargøring, syn, kontrol af batteri osv.

 

Hvad indebærer optimal opbevaring af din bil?

Bil opbevaring indebærer en ensartet temperatur og lav luftfugtighed. Vi har sikkerheden i orden med overvågningsudstyr og alarm, så du kan sove trygt om natten, mens vi passer på din bil. Vi er ikke bare eksperter på området, vi deler din passion og forstår enhver topklassebils behov.

Kontakt os

MY GARAGE A/S