DK

Gentleman’s Garage

Gentleman’s Garage

En specialbil kræver helt særlige rammer for at stå optimalt. Sikkerhed, luftfugtighed og temperatur spiller alt sammen ind, og de rammer er både omstændige og bekostelige at skabe. Hos Gentleman’s Garage sørger vi for alt det, så du i stedet kan have fokus på bilen, og hvor den næste tur skal gå til.

Vi ved, at garagen er et særligt sted, der giver plads til samtaler og passion, du ikke har andre steder. Det har vi genskabt og forbedret med vores lounge-faciliteter, og det sociale aspekt plejes flere gange årligt med vores særlige medlemsaktiviteter. Det og meget mere får du adgang til som medlem af Gentleman’s Garage.

Kompromisløs opbevaring af din bil

Med opbevaringsplads ved Gentleman’s Garage bliver du en del af et unikt fællesskab, der på én gang varetager din bil, investering og passion. Vi har 92 specialbyggede opbevaringsbokse, hvor vi opbevarer køretøjer for privatkunder under unikke forhold.

I den separate afdeling har vi sørget for opvarmning, tyverisikring og mulighed for løbende service og forsikring. Vi er ikke bare eksperter på området, vi deler din passion og forstår enhver topklassebils behov. Derfor kan du være tryg ved at din investering og kæreste eje er i gode hænder i Gentleman’s Garage.

Søger du vinteropbevaring af din bil?

Gentleman’s Garage er den ultimative opbevaringsplads for din bil om vinteren – og på andre tidspunkter af året længere tid ad gangen, hvis du ønsker det. Uanset om du er passioneret bilsamler eller født med benzin i blodet, kan du være sikker på, at din bil får den allerbedste behandling hos os.

En ensartet temperatur og lav luftfugtighed er det bedste for din bil. Vi har sikkerheden i orden med overvågningsudstyr og alarm, så du kan sove trygt om natten, mens vi passer på bilen. Vi opbevarer alle typer af biler – klassiske, luksus og/eller specialbiler.

Kontakt os

MY GARAGE A/S