CEO Lars Bjørnbak ser tilbage på året 2023

CEO Lars Bjørnbak ser tilbage på året 2023

Kære MY GARAGE-familie

Idét endnu et år går på hæld, er det med stor stolthed jeg deler et tilbageblik på nogle af de bemærkelsesværdige øjeblikke, vi har oplevet hos MY GARAGE i 2023.

Trackday 2023 – Et højdepunkt inden for motorverdenen

Vores årlige Trackday for 2023 blev endnu en triumf, der oversteg alle forventninger. Over 300 passionerede motorconnaisseurs samledes på Jyllandsringen for at dyrke deres kærlighed til fart og luksusbiler.
Dette års begivenhed blev yderligere forgyldt med det imponerende besøg af SOC (Supercar Owners Circle), som tilføjede en ekstra dimension af glamour og motorpragt til dagen.

De dedikerede SOC-medlemmer og deres unikke biler i særklasse, skabte en episk atmosfære på Jyllandsringen, hvor accelerationens sus og brølet fra kraftfulde motorer gik op i en højere enhed. Deres deltagelse tilføjede ikke blot et strejf af elegance – men det var også en fantastisk lejlighed for de deltagende til at opleve nogle af verdens mest eksklusive superbiler i aktion.

Dagen blev yderligere opløftet af aftenens eksklusive bilpræsentationer. Lamborghini og Koenigsegg trådte ind på scenen og præsenterede deres seneste mesterværker, hvilket tilføjede et strejf af raffinement og teknologisk innovation til begivenheden.
Trackday 2023 blev dermed ikke blot en dag for hastighedsentusiaster, men også en unik mulighed for at beundre og opleve nogle af verdens mest spektakulære biler i en atmosfære af fest og høj energi. Vi er da også særligt stolte over at have skabt en begivenhed, der ikke kun fejrer kærligheden til biler, men også forener bilentusiaster fra hele verdenen. Trackday 2023 står for os som et symbol på vores engagement i at levere unikke og mindeværdige oplevelser, der sætter standarden inden for den automotive verden.
Vi ser frem til at bygge videre på denne succes og skabe endnu mere spektakulære øjeblikke til fremtidige Trackdays.

Porsche Servicecenter Vejles 6-års Fødselsdag:

Vi fejrede Porsche Servicecenter Vejles storslåede 6-års fødselsdag med en bemærkelsesværdig rekord, hvor hele 356 Porscher var tilmeldt den ikoniske Porsche fejring. Denne begivenhed brød grænserne for ikke blot at være en fest for bilentusiaster; det blev også en lejlighed til at give tilbage til lokalsamfundet. Vi donerede nemlig mere end 50.000 DKK til Mødrehjælpen Vejle. Et beløb svarende til billetprisen.

Ved at støtte lokale, velgørende formål viser Porsche Servicecenter Vejle ikke kun engagementet i at fejre den unikke Porsche-kultur, men også ønsket om at være en aktiv deltager i velgørenhed og socialt ansvar. Vi er stolte af at kunne kombinere vores kærlighed til biler med en vilje til at støtte dem, der har mest brug for det. Det er fantastisk at se, hvordan vores passion for biler kan bruges til at gøre en positiv forskel.


Motor Finans som ny partner:

I 2023 har vi ligeledes haft fornøjelsen af at byde Dansk Motor Finans velkommen som vores seneste partner i MY GARAGE-familien. Motor Finans har et solidt ry som en veletableret finansiel institution, der forstår at værdsætte motorconnaisseurs lidenskab. Ligeledes er Motor Finans også specialiseret i afgifts- og værdisættelse af køretøjer.

Ved at integrere Motor Finans i vores netværk kan medlemmer nu drage fordel af deres ekspertise inden for afgiftsberegning og værdisættelse. Deres tilslutning styrker ikke kun vores finansielle fundament, men tilføjer også en ekstra dimension af ekspertise, der vil gavne vores medlemmer.

Motor Finans’ tilstedeværelse vil bidrage til at forstærke vores position som et førende centrum for motorconnaisseurs, hvor kvalitet, lidenskab og ekspertise forenes. Dette partnerskab repræsenterer ikke blot en styrkelse af vores netværk, men også et løfte om at levere en endnu højere standard af service og engagement til vores værdsatte fællesskab af bilentusiaster.

En komplet Ferrari og Maserati oplevelse
Vi ser spændt frem mod afslutningen af Formula Automobiles eget værksted, som senere i år forventes færdigt. Færdiggørelsen af det autoriserede Ferrari og Maserati værksted derved vil markere endnu en betydningsfuld milepæl i MY GARAGEs udvikling. Dette state-of-the-art værksted repræsenterer ikke blot en fysisk tilføjelse til Formula Automobiles faciliteter her hos MY GARAGE, men det er også en kulmination af vores vision om at skabe et komplet oplevelsesunivers.

Når værkstedet står færdigt, åbner det dørene for en større grad af fleksibilitet for kunderne. Ikke alene vil de kunne erhverve sig deres drømmebiler fra Formula Automobile, men de vil også have privilegiet af at få disse ikoniske køretøjer serviceret og vedligeholdt på samme sted. Denne integrerede tilgang til købs- og servicemuligheder harmonerer med MY GARAGE konceptets forpligtelse til at skabe en komplet oplevelse for kunderne.

Centrum for unikke møder og events

I løbet af dette bemærkelsesværdige år har MY GARAGE haft den store fornøjelse at være vært for ikke mindre end 80 eksterne møder og events, og denne imponerende milepæl understreger vores position som det foretrukne mødested for en bred vifte af arrangementer. Vores faciliteter har dannet rammen om begivenheder, der spænder lige fra virksomhedsarrangementer og produktlanceringer til velgørenhedsbegivenheder og private sammenkomster.

Den store interesse og efterspørgsel efter at vælge MY GARAGE som møde- og eventlokation har ikke blot været et tegn på vores stigende popularitet, men har også stillet krav til vores kapacitet. Som svar på dette behov har vi investeret i udvidelser, herunder flere parkeringspladser, for at sikre, at vores besøgende har en komfortabel oplevelse fra start til slut.

 

Lotus Eletre og Evija: Pionerer af elektrificering hos MY GARAGE
Vi har i det forgangne år haft fornøjelsen af at levere de første Lotus Eletre og Evija til vores kunder. Disse elektriske vidundere repræsenterer ikke kun innovation, men også vores forpligtelse til at følge med udviklingen og introducere banebrydende teknologi til vores kunder.

Lotus Eletre, som er den første fuldt elektriske model fra Lotus, og Evija, der er Lotus’ hyperbilflagsskib, markerer vores indtræden i fremtidens bæredygtige og high-performance køretøjer. Med disse modeller ønsker vi ikke blot at tilfredsstille vores kunders nuværende behov, men også at forudse og opfylde deres forventninger til fremtiden.

Vi ser disse modeller fra Lotus som katalysatorer for en revolution inden for elektrificering af luksusbilsegmentet sammen med Rolls-Royce Spectre.

Anerkendelse i Robb Reports
I artiklen, der udforsker MY GARAGE og dens enestående position inden for bilverdenen, blev vores stolte grundlægger og ejer Anders Kirk Johansen fremhævet som en nøglefigur i at forme og lede denne eksklusive destination. Robb Reports, en autoritet inden for luksuslivsstil og biler, har anerkendt MY GARAGE for sin bemærkelsesværdige dedikation til kvalitet og eksklusivitet.

Artiklen kaster et lys over MY GARAGE som et centrum for motorpassion og ekspertise, og den præsenterer virksomheden som et unikt samlingssted for entusiaster og motorconnaisseurs. Anders Kirk Johansens vision og engagement i at skabe en unik destination, hvor luksus og teknologi mødes, blev fremhævet som afgørende for MY GARAGEs position som et ikon inden for bilverdenen.

Denne anerkendelse er en påmindelse om, at vores dedikation til at skabe en førsteklasses destination for motorconnaisseurs bliver bemærket og værdsat af dem, der sætter standarden for luksus og livsstil. Vi ser frem til at fortsætte med at levere enestående oplevelser og forme fremtiden for motorverdenen sammen med vores dedikerede team og loyale fællesskab af medlemmer.

 

En symbolsk rejse mod fremtidig vækst og udvidelse
Vi har forberedt os til yderligere udvidelser ved at skove vores mark. Dette markerer ikke blot en fysisk forandring i vores omgivelser, men symboliserer også vores vedvarende vækst og ambitioner for fremtiden.
Skovningen af marken er ikke blot et praktisk skridt for at skabe plads til yderligere faciliteter, men det er også en symbolsk handling, der repræsenterer vores evne til at tilpasse os og vokse i overensstemmelse med vores vision.

Vores ambitioner strækker sig ud over fysiske grænser, og vi ser marken som mere end blot et sted for udvidelse – det er et lærred, hvor vi kan male vores fremtid. Vi er klar til at forme en destination, der ikke blot opfylder, men overgår forventningerne hos vores besøgende og medlemmer. Dette symbol på vækst og transformation styrker vores forpligtelse til at forblive et kraftcenter inden for bilverdenen og et samlingspunkt for dem, der deler vores passion for unikke og eksklusive biler.

Tak for et uforglemmeligt år 2023

Året 2023 har kort sagt været fyldt med milepæle, partnerskaber og uforglemmelige oplevelser. Det er derfor med stor taknemmelighed over for vores dedikerede team, loyale medlemmer og samarbejdspartnere, at jeg ser frem til endnu et år med at fortsætte vores rejse som et centralt knudepunkt for motorpassion og luksus i bilverdenen.

På vegne af MY GARAGE vil jeg gerne have lov at ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i det nye år.

 

Passionerede hilsner,
Lars Bjørnbak
CEO, MY GARAGE