FORMULA HAR SUCCES HOS MY GARAGE

FORMULA HAR SUCCES HOS MY GARAGE

Den velkendte virksomhed, Formula Automobile, har siden 2015 haft autoriseret Ferrari og Maserati serviceværksted hos MY GARAGE. Den centrale placering i det jyske og medarbejdernes faglige ekspertise, har gjort Formula til et attraktiv valg, blandt de jyske og fynske fuldblods-bilejere.

Formula har ekspertise indenfor både moderne og klassisk Ferrari og Maserati. Med den rigtige teknologi og viden fra specialuddannede teknikere, har Formula kompetencerne til at løse alle udfordringer. Den stigende efterspørgsel hos Formula, har resulteret i ansættelse af endnu en ny tekniker, Jonas, som netop er ved at blive oplært i de italienske superbiler.

Vi brænder alle for vores arbejde, på samme måde som kunderne brænder for deres biler. Vi sætter derfor en ære i at servicere verdens fineste bilmærke, og ingen biler forlader vores værksted, før vi er helt tilfredse med arbejdet” – Jens Roed, Formula Automobile

7 års gratis service af Ferrari

Selvom en Ferrari måske ikke kører mange kilometer om året, kræver den alligevel ét årlig serviceeftersyn. For alle fabriksnye Ferrari’er, tilbyder Ferrari gratis service de første 7 år, ved brug af autoriseret serviceværksted. Denne service tilbyder Formula hos MY GARAGE.

Det er ikke alle kunder, der tænker over værdien i at have fået et årligt servicestempel. Men vi oplever ofte, at det har stor betydning, når bilen skal sælges videre og flere ejere bliver heldigvis bevidste om dette. Derudover sikrer det årlige serviceeftersyn også, at bilen altid er klar til at yde sin maksimale performances, også selvom den har stået stille i længere.” – Jens Roed, Formula Automobile

Opbevaring og service

Lokationen hos MY GARAGE gør det nemt for kunderne, hos bl.a. Gentlemens Garage, at få serviceret deres bil hos Formula. Når bilerne står opbevaret i en af boksene, skal kunderne ikke tænker over transport eller koordinering af tidspunkt.

For de kunder, der har bilerne opbevaret derhjemme eller andetsteds, har Formula en hente-bringe service, som kunderne kan benytte.

Man forventer også i fremtiden, at flere danskere vil investere i en Ferrari eller Maserati.