Torsten Müller-Ötvös træder tilbage som CEO for Rolls-Royce Motor Cars

Torsten Müller-Ötvös træder tilbage som CEO for Rolls-Royce Motor Cars

Den prestigefyldte britiske luksusbilproducent, Rolls-Royce Motor Cars, har netop meddelt, at CEO Torsten Müller-Ötvös går på fratræder sin stilling som CEO den 30. november 2023. Efter næsten 14 år ved roret vil han blive efterfulgt af Chris Brownridge, der for øjeblikket bestrider stillingen som administrerende direktør for BMW UK.

Torsten Müller-Ötvös har været den længstsiddende CEO for Rolls-Royce siden Claude Johnson, der introducerede Charles Rolls for Henry Royce i 1904. Under hans ledelse har Rolls-Royce gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling fra at være en førsteklasses bilproducent til at blive anerkendt som et ægte luksushus.

En af de mest bemærkelsesværdige bedrifter i Müller-Ötvös’ tid som CEO er en stigning i salget på hele seks gange, hvilket har medført betydelige økonomiske fordele for både Rolls-Royce og Storbritannien som helhed. Han var også drivkraften bag introduktionen af den første helt elektriske Rolls-Royce i mærkets 120-årige historie, og han har brolagt vejen for Rolls-Royces fuldt elektriske fremtid inden udgangen af 2030. Müller-Ötvös overlader mærket til Chris Brownridge i en meget stærk markedsposition med ambitiøse udvidelsesplaner for hovedkvarteret i Goodwood, West Sussex.
Hans efterfølger, Chris Brownridge, bringer en imponerende baggrund inden for salg og marketing med sig og har arbejdet i næsten 30 år for BMW Group.

Under Müller-Ötvös’ ledelse har Rolls-Royce lanceret flere nye modeller, inklusive den banebrydende Rolls-Royce Cullinan, mærkets første SUV nogensinde, samt introduktionen af Black Badge, en mere dristig og subversiv version af Rolls-Royce. Derudover har mærket fokuseret på at opfylde kunders individuelle ønsker og behov gennem deres Bespoke-afdeling, hvilket har medført, at hver Rolls-Royce, der forlader fabrikken i Goodwood, er unik og skræddersyet til ejerens specifikationer.

Müller-Ötvös’ afgang markerer en spændende ny æra for Rolls-Royce, hvor Chris Brownridge vil spille en afgørende rolle i at føre mærket ind i en fuldt elektrisk fremtid og fortsætte med at levere førsteklasses luksusbiler til en global kundebase.

Hos MY GARAGE ser vi frem til at følge med i denne spændende udvikling og ønsker både Torsten Müller-Ötvös og Chris Brownridge held og lykke med deres fremtidige udfordringer.

 

Kilde: Rolls-Royce Motor Cars Press Release