DK
Scroll

Rolls-Royce

ROLLS-ROYCE

At inspirere til storhed er den styrende kraft, hvorfra innovation, ambitioner og arv udfolder sig. Mens vi fortsætter med at udvide grænserne for muligheder, vil ’Inspiring Greatness’ for altid forblive vores ultimative stræben. Det er de styrende ord for Rolls-Royce.

Autoriseret service og salg af fabriksny Rolls-Royce

I januar 2018 åbnede MY GARAGE for salg, servicering og leasing af nye og brugte Rolls-Royce. Eksisterende og kommende ejere af mærkets biler er derfor ikke længere nødsaget at tage udenlands for at få foretaget autoriseret service, eller for at få kompetent rådgivning. Kunder fra hele Norden kommer nu til MY GARAGE for at få serviceret deres Rolls-Royce af specialuddannede teknikere.

Salg af Rolls-Royce er en opgave, som MY GARAGE varetager med største respekt. Det er verdens ypperste bilmærke inden for komfort- og elegance. Derfor skal servicen og formidlingen af mærket være ligeså.
Hver enkel Rolls-Royce er konfigureret med den største sans for detalje og forskellighed, så derfor er der ikke to biler fra Rolls-Royce, der er ens. Det mærkes specielt på markedet for brugte biler, hvor specielt muligheden for de mange sammensætninger og personlige tilføjelser, sætter sit præg på udvalget.

Rolls-Royce har noget, som ingen andre mærker har eller nogensinde kan få. Det er en bil, hvor luksus ligger i dens eksistensberettigelse.

Rolls-Royce Whispers

Som Rolls-Royce ejer skal der selvfølgelig være særlige muligheder. Flere af de muligheder findes i mærkets medlems-app, som indeholder invitationer til events på verdensplan, nye bilpræsentationer, eksklusive ’tips&tricks’, mulighed for at oprette forbindelse til andre medlemmer og ikke mindst 24/7 concierge service.

Fakta Rolls-Royce

Henry Royce og Charles Rolls etablerede Rolls-Royce tilbage i 1904. Rolls-Royce Motor Cars er 100 procent ejet af den tyske BMW-koncern og fremstillingen af Rolls-Royce finder sted i Goodwood, West Sussex i England.

Læs mere om de forskellige modeller fra Rolls-Royce og konfigurer din nye bil her.

Kontaktformular

Kontakt Alexander Wisler

Hvem er indehaver af Rolls-Royce?

Rigmandssønnen Charles Stewart Rolls og mekanikeren Frederik Henry Royce stiftede sammen selskabet Rolls-Royce tilbage i 1906. Efter en konkurs i 1971 overgik fremstillingen af biler til et selvstændigt firma, som senere – i 1998 – blev solgt til den tyske VW-koncern. Det ændrede sig dog i 2003, hvor BMW overtog hele produktionen af bilerne, da VW trak sig.

 

Hvor stammer Rolls-Royce fra?

Tilbage i 1904 mødtes sportskøreren Charles Stewart Royce med ingeniøren Frederik Henry Royce med det fælles grundlag, at de ville bygge og sælge verdens bedste bil. Selskabet Rolls-Royce blev grundlagt 2 år senere med base i Goodwood plant i West Sussex, England. Samme år blev Silver Ghost kåret som årets bedste bil.

Kontakt os

MY GARAGE A/S