Stor interesse for nye og brugte McLaren øger salget

Stor interesse for nye og brugte McLaren øger salget

De to nye modeller: den limiterede McLaren 620R og kraftfulde 765LT har vakt stor interesse hos de danske McLaren entusiaster. Den første af de tre fabriksnye 620R er allerede landet hos MY GARAGE og er klar til overlevering, mens de resterende fem fabriksnye biler lander i løbet af året. Derudover er der solgt yderligere fem brugte McLaren.

En McLaren skiller sig ud fra de fleste konkurrenter ved deres unikke racer DNA, der kan spores tilbage til McLarens dybe involvering i motorsport.
Sales Manager Jens Christian Randrup fortæller: ”Ejerskabet af en McLaren signalerer en ganske særlig livsstil, samt en dyb passion for innovation og udvikling af, hvad et køretøj kan præstere på både bane og vej. At køre en McLaren giver en følelse af absolut frihed og kontrollen over de svimlende kræfter bringer et lille smil frem hos dem, som får æren af at sætte sig til rette bag rattet i de formstøbte sæder.

3 ud af 350 styks af den særlige gaderacer kommer fra MY GARAGE
Den nye 620R deler meget af både karosseri og aerodynamik med den famøse 570S GT4 racer hvorfra det karakteristiske racer DNA’et kommer fra – nu blot i en version, der ikke længere er begrænset til lukkede baner, men derimod er tilladt til gadekørsel på offentlig vej.

I en 620R accelererer du fra 0-100 km/t på 2,9 sekunder, hvilket er hurtigere end de fleste gadebiler i samme kategori – f.eks. en Konigsegg CCR og McLarens egen F1.
Prisen starter fra 264.000 EUR.

765 hestekræfter svøbt i kulfiber

McLaren 765LT er baseret på den velkendte 720S – men nu i form af den mest kraftfulde LT-variant til dato. Denne model er blevet radikalt lettere og lavere og ved hjælp af innovativ aerodynamik, genererer den 25% mere downforce end den nært beslægtede 720S.

Vægten er skruet ned med 80 kg, som blandt andet er hentet her:

  • – 14 kg: alle ydre karrosseripaneler er udført i kulfiber
  • – 18 kg: med sæder fra den legendariske Senna
  • – 22 kg: letvægts fælge med Pirelli Trofeo R-dæk og titaniums hjulmøtrikker.

Farten kommer til udtryk ved de 0-100 km/t på kun 2,8 sekunder, og 0-200 på 7,2 sekunder. Tophastigheden rammes ved 328 km/t.
Denne model vil ligeledes blive limiteret til 765 eksemplarer. Prisen starter fra 290.000 EUR.

MY GARAGE er officiel Connecting Partner til McLaren Stockholm
I 2018 blev MY GARAGE Connecting Partner til McLaren Stockholm og er derved den eneste forhandler i landet, der formidler af fabriksnye McLaren. Vores showroom har derudover et særskilt McLaren område som i øjeblikket består af en 600LT ,720S samt McLarens nyhed  i Grand Tourer kategorien: McLaren GT – alle klar til omgående levering. Er du derimod til en af de øvrige modeller fra McLarens modelprogram, så kan disse ligeledes bestilles direkte ved Sales Manager og McLaren ansvarlige, Jens Christian Randrup.

Kontakt:
Sales Manager | Jens Christian Randrup
Telefon: +45 69 133 997
Mobil/WhatsApp: +45 40 457 595
e-mail: jcr@mygarage.dk