NÅR BILPLEJE BLIVER TIL CARCARE

NÅR BILPLEJE BLIVER TIL CARCARE

Med over 20 års erfaring både nationalt og internationalt er Carcare by Oxholm de førende i branchen indenfor bilpleje.

Vi kan med garanti sige, at ingen konkurrenter i landet håndterer flere specialbiler end os.” – Lars, CarCare by Oxholm

Carcare by Oxholm har speciale i lakkorrektion, rens af interiør, lugtsanering, langtidsforseglinger plus andre former for overfladebeskyttelse. Ord som tillid, kvalitet, loyalitet og pålidelig er blot nogle af de ord som CarCare by Oxholm arbejder ud fra og grunden til, at de er kendt for at levere kvalitetsarbejde, som tilfredsstiller selv de mest kræsne og patentlige kunder. Af samme årsag servicerer CarCare by Oxholm samlere over hele landet, med samlinger på special- og klassiske biler af 5-100 stk.

Det bedste ikke er godt nok

Bilens lak er fra første dag udsat for en lang række faktorer som skidt, frost, vejsalt, sol, insekter. Med en lakforsegling opnås en mere jævn og glat overflade, som samtidig er langt mere modstandsdygtig overfor udefrakommende faktorer.

I modsætning til andre forseglingsprodukter med silikone, som ofte kun holder i op til 14 dage, sikrer processen og kvaliteten i arbejdet hos Carcare by Oxholm, at resultatet har lang holdbarhed alt efter kørselsmønster.

Når kunderne køber et nyt samleobjekt eller ønsker at sikre at deres nye Porsche, holder sin lak pæn, kommer de til os og bestiller en lakforsegling. Dette gælder både for dem der køber en ny bil, men også for de kunder som løbende ønsker at vedligeholde deres bil lidt udover det sædvanlige” – Lars, CarCare by Oxholm

Bilpleje er ikke bare et job – det er en passion

Stoltheden over kvaliteten i arbejdet stopper ikke her. CarCare by Oxholm bestræber sig på at være i konstant udvikling. Af netop den grund, har de i dag et tæt samarbejde med Rupes Spa, hvor de tester deres poleringsmaskiner, polerskiver osv. før at de bliver lanceret.

Passionen for bilpleje ses også gennem Academy by Oxholm, hvor missionen er at lære folk at polere korrekt. Kursusdeltagerne opnår en god basic viden omkring bilpleje, som kan højne kvaliteten i deres eget arbejde.