McLaren GT introduceret i Danmark

McLaren GT introduceret i Danmark

© Foto: MY GARAGE

McLaren redefinerer den traditionelle Grand Tourer med en model, som tilbyder både luksus og komfort – samtidigt med dynamisk agilitet og præcision som ikke før set i en GT.

Designet til længere distancer, med en mere rummelig kabine i luksuriøse materialer; mere raffineret end tidligere set.

McLaren har for nyligt lanceret den nye GT model, som skal afløse den tidligere 570 GT. ”Modellen skiller sig ud ved dens øgede fokus på luksus og komfort – vel at mærke uden at gå på kompromis med McLarens ufravigelige racer DNA og sportslighed,” fortæller Jens Christian Randrup, Sales Manager for McLaren connecting partnerskabet til McLaren Stockholm. ”Essensen ved den nye GT er dens ’day to day userbility’. Det er altså en model, der er bygget for, ikke bare at blive værdsat, men for at blive en integreret del af hverdagen og transporten til og fra arbejde og andre dagligdags aktiviteter,” fortsætter han. Modellen her er op til flere hundrede kg lettere end de fleste af dens konkurrenter, hvilket betyder, at den agerer og føles som en sand McLaren. GTeren er længere end de øvrige modeller i modelprogrammet med sine knap 4,7 meter, som både skaber mere plads og rummelighed, men også med øje for bilens aerodynamik og effektivitet. Samtidigt er undervognen hævet i forhold til øvrige modeller, som bevirker en lettere kørestil på veje med hastighedsbump og andre ujævnheder, som man oftest møder i sin dagligdagskørsel.

Baggagepladsen har ligeledes fået mere at skulle have sagt, da det bagerste rummer hele 420 liter mens det forreste rummer 150 liter. Bagagerummet fås, naturligvis, også læderbeklædt, så selv disse emmer af luksus og komfort.

McLarens unikke DNA
McLaren holder fast i signaturopbygningen med en monocoque opbygget i kulfiber. Det gør den let, og sikrer et gennemført design, hvor der er plads til luksus. Og bag rattet mærker man stadig motorsportsgenet, der definerer McLaren. De dihedrale døre åbner først til siden, og derefter i en opadgående retning, er også særligt karakteristiske for McLarens sportslige modeller, og adskiller sig fra klassens øvrige Grand Tourer såsom blandt andet Porsche 911, Aston Martin DB11, Ferrari Portofino og Bently Continental GT.

I kabinen er du omfavnet men aldrig klemt og komforten er i en benævnelsesværdig særklasse. McLaren GT kan nemlig også udstyres med *Electrochromic panoramasoltag, som tilbyder hele 5 forskellige toner ved et simpelt tryk på en knap. Sæderne tillader lange køreture uden ubehag, og køreegenskaberne gør den yderst samarbejdsvillig ved bykørsel. Udsynet er optimeret og rattets position gør det let at navigere rundt blandt de øvrige trafikanter.

McLaren GT er bygget på en 4,0-liters V8 biturbo-motor, som yder 620 hk. Racer DNAet er derfor også at spore i form af dens adrætte acceleration fra 0-100 på bare 3,2 sekunder.

* Electrochomic panoramasoltag er ekstraudstyr.

En ny udfordrer
Der hersker ingen tvivl om, at McLaren her udfordrer den traditionelle Grand Tourer. De præsenterer hermed en bil, som formår at balancere sportslige køreegenskaber og udtryk med komfort og luksus, , som gør bilen yderst relevant for hverdags brug.

Interesseret?

Du kan finde listen over salgsklar McLaren her.

Ved spørgsmål eller interesse kontakt da:
Sales Manager, Jens Christian Randrup på telefon + 45 69 133 997 eller mail jcr@mygarage.dk