Menu

McLaren – store muskler og dynamiske designs

Drømmer du om at køre i en sportsvogn i særklasse? Hos MY GARAGE er vi stolte af at vi fungerer som Connecting Partner i Danmark i samarbejde med McLaren Stockholm. Vi kan altså tilbyde professionel og kyndig rådgivning til vores kunder, mulighed for prøvekørsler samt salg af både nye biler og nyere brugte McLaren.

Bringer Formel 1 til landevejen

McLaren er et kendt navn inden for motorsport, og den britiske bilproducent har haft stor succes i Formel 1. Med mere end 180 sejre er McLaren det næstmest vindende hold i Formel 1-historien (efter Ferrari). Producentens succes på racerbanen vidner om fantastiske biler, som præsterer dybt imponerende på vejen. Det gælder også mærkets program inden for personbiler, hvilket eksemplificeres af de imponerende tekniske data.

“McLaren er stadigvæk et forholdsvist ungt mærke, som er anerkendt blandt personer med interesse for biler, men som samtidig ikke har den allerede indbyggede signalværdi som andre store mærker kan have”, fortæller Jens Christian Randrup, der er ansvarlig for McLaren i Vejle.

Inden for McLaren personbiler findes modellerne New McLaren GT, McLaren 600LT, McLaren 600LT Spider, McLaren 570S Coupe, McLaren 570S Spider, McLaren 570GT, McLaren 540C, McLaren 720S, McLaren 720S Spider, McLaren Senna, McLaren Senna GTR og McLaren Speedtail.
Silhouetten bærer tydeligt præg af mærkets motorsportshistorie. Det samme gør sig gældende for motoren.

McLaren gør sit indtog i Danmark

MY GARAGE har nu mulighed for at tilbyde autoriseret salg og formidling af nye og brugte McLaren i Danmark, via partnerskab med McLaren Stockholm. McLaren fik først øjnene op for det unikke danske bilhus, da de deltog i et af MY GARAGE’s Track Events, hvor flere store bilmærker deltager og netværker. Det gik hurtigt op for begge parter, at der var god grobund for McLaren-mærket i Danmark. McLaren havde førhen kun én nordisk forhandler i Stockholm, og med etableringen i Vejle er der blevet åbnet op for det nordiske marked på en helt ny måde.

’Vi føler os privilegerede over at være med til at forme, hvad McLaren kommer til at betyde i Skandinavien,’ fortæller Jens Christian Randrup.

Det er et partnerskab skabt ud fra filosofien om hvad der giver mening på det danske marked på nuværende tidspunkt. Som connecting partner, kan man have fokus på selve bilen og lade den sælge oplevelsen i sig selv.

’Samarbejdet mellem McLaren og MY GARAGE er en vindende mulighed for begge parter. McLa-ren bidrager til huset, men det gælder så sandelig også den anden vej. Visionen med MY GARAGE er at tilbyde kunden det ypperste, og det føler jeg, at vi i den grad gør med McLaren mærket,’ fortæller Jens Christian Randrup.

Vil du prøvekøre en McLaren?

Drømmer du om at eje en sportsvogn, der leverer mange hestekræfter og stor fart, er du velkommen til at besøge vores showroom og garage på Wittrupvej 1 i Vejle. Her tager vores dygtige medarbejdere gerne imod dig, og vi sørger for, at du får den rette oplevelse af McLaren-modellerne. Har du spørgsmål til vores biler, og vil du gerne høre mere om finansiering, pris eller lignende, er du velkommen til at ringe på telefon +45 69 133 997 eller sende en e-mail til jcr@mygarage. Vi glæder os til at hjælpe dig.