Menu

INFORMATION OM CORONAVIRUS OG FORHOLDSREGLER

Grundet den seneste udmelding fra regeringen, har vi valgt kun at have åbent for gæster, med en forud indgået aftale med MY GARAGE eller en af partnerne.

Helt grundlæggende følger vi hos MY GARAGE til enhver tid Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. Det betyder, at svarene på alle de gængse sygdomsrelaterede spørgsmål findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Vi følger udviklingen løbende og reagerer på de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger.

Vi ser frem til igen at kunne åbne vores døre og være gæstfri, som vi plejer, men i mellemtiden skal der lyde et tak, fordi du hjælper os med at tage et fælles ansvar.

McLaren – når motorsporten sætter sit præg

MY GARAGE tilbyder autoriseret salg og formidling af nye og brugte McLaren i Danmark, via partnerskab med McLaren Stockholm. Derfor kan du opleve både nye og brugte McLaren, og vi yder professionel og kyndig rådgivning til vores kunder med interesse i netop McLaren.

McLaren er et kendt navn inden for motorsport, og den britiske bilproducent har haft stor succes i Formel 1. Med mere end 180 sejre er McLaren det næstmest vindende hold i Formel 1-historien (efter Ferrari). Producentens succes på racerbanen vidner om fantastiske biler, som formår at præstere på asfalten. Silhouetten på personbilerne bærer derfor tydeligt præg af mærkets motorsportshistorie – det samme gør sig gældende for motoren.

“McLaren er stadigvæk et forholdsvist ungt mærke, som er anerkendt blandt personer med interesse for biler, men som samtidig ikke har den allerede indbyggede signalværdi som andre store mærker kan have”, fortæller Jens Christian Randrup, der er ansvarlig for McLaren hos MY GARAGE.

McLaren i Danmark

’Vi føler os privilegerede over at være med til at forme, hvad McLaren kommer til at betyde i Skandinavien,’ fortæller Jens Christian Randrup. Det er et partnerskab skabt ud fra filosofien om hvad der giver mening på det danske marked på nuværende tidspunkt. Som connecting partner, kan man have fokus på selve bilen og lade den sælge oplevelsen i sig selv.

McLaren fik først øjnene op for det unikke danske bilhus, da de deltog i et af MY GARAGE’s Track Events, hvor flere store bilmærker deltager og netværker. Det gik hurtigt op for begge parter, at der var god grobund for McLaren-mærket i Danmark. McLaren havde førhen kun én nordisk forhandler i Stockholm, og med etableringen hos MY GARAGE, er der blevet åbnet op for det nordiske marked på en helt ny måde. ’Samarbejdet mellem McLaren og MY GARAGE er en vindende mulighed for begge parter. McLaren bidrager til huset, men det gælder så sandelig også den anden vej. Visionen med MY GARAGE er at tilbyde kunden det ypperste, og det føler jeg, at vi i den grad gør med McLaren mærket,’ fortæller Jens Christian Randrup.

Af personbiler findes modellerne New McLaren GT, McLaren 600LT, McLaren 600LT Spider, McLaren 570S Coupe, McLaren 570S Spider, McLaren 570GT, McLaren 540C, McLaren 720S, McLaren 720S Spider, McLaren Senna, McLaren Senna GTR og McLaren Speedtail.

 

Kontakt:

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om priser, finansiering eller lignende, er du velkommen til at ringe til Jens Christian Randrup på telefon +45 69 133 997 eller skrive til jcr@mygarage.dk.