MCLAREN 765 LT AFSLØRET PÅ DANSK GRUND HOS MY GARAGE, OG NU ÅBEN FOR KONFIGURERING.

MCLAREN 765 LT AFSLØRET PÅ DANSK GRUND HOS MY GARAGE, OG NU ÅBEN FOR KONFIGURERING.

Med 765 hk er den nye McLaren 765 LT en ekstrem gadebil, der flytter grænserne for præstation og performances. Efter et dansk pre-view hos MY GARAGE, har de første kunder allerede bestilt og konfigureret én af de 765 unikke eksemplarer som McLaren producerer. Det er på nuværende tidspunkt kun muligt at bestille og konfigurere to mere.

McLaren 765 LT tilbyder en bred vifte af konfigureringsmuligheder, hvilket gør det muligt at personificere den ikoniske legende. Som på det øvrige McLaren modelprogram, kan der bestilles særlige MSO (McLaren Speciel Operation) detaljer. Heriblandt Club Sports Pro Pack som indeholder carbon letvægtssæder, carbon luftindsugning og track elementer som Trake Brake Upgrade, McLaren Track Telemetry med laptimefunktion, 6-punktsele og titanium bur med indgraveret MSO logo.

Vælger kunderne også et MSO Defined Roof Scoop, får de ikke kun tilføjet et luftindtag i bilens tag, men også et helt nyt karakteristisk lydbillede. Den mere direkte lufttilførelse til turboerne, der går fra luftindtaget på taget direkte til turboerne gennem kanaler i kabinen, giver en hurtigere respons fra turboerne, som tilsammen skaber en fantastisk lyd- og køreoplevelse.

Den nye kræftfulde 765 LT er bygget på den velkendte 720 S. LT-betegnelsen står for ”Long Tail” og kendetegner de mest eksplosive McLaren-varianter.

Pris fra Euro 288.000,- + moms og afgift.

MY GARAGE er Connecting Partner til McLaren.

Kontakt:
Sales Manager | Jens Christian Randrup
Mobil/WhatsApp: +45 40 457 595
e-mail: jcr@mygarage.dk