DK

SAMTYKKE TIL NYHEDSBREV

SAMTYKKE TIL NYHEDSBREV

MY GARAGE A/S

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du disse vilkår.

Aftalepart
Aftalen indgås med:
MY GARAGE A/S
CVR DK-36953217
Wittrupvej 1, 7120 Vejle Øst

info@mygarage.dk eller +45 69 133 911

MY GARAGE A/S har mulighed for at ændre disse vilkår. Hvis du ikke opsiger dit abonnement på nyhedsbrevene, betragtes dette som din accept af disse ændrede vilkår og betingelser. Du vil dog altid blive informeret omkring ændringerne.

Tilmelding
I forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev skal vi bruge dit navn og din e-mail adresse. Vi registrer hermed ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Brug af din e-mailadresse
Efter din tilmelding, anvender vi din e-mail adresse til udsendelse af nyhedsbreve, som indeholder information om dagligdagen hos MY GARAGE, herunder nye partnerskaber, events, relevante tilbud, konkurrencer osv. Nyhedsbrevet sendes som udgangspunkt 12 gange årligt.

Din e-mail vil blive videregivet til vores leverandører til udsendelse af nyhedsbreve. Vi anvender i øjeblikket MailChimp.

Indsamling af oplysninger
Vi registrerer din aktivitet i forbindelse med nyhedsbrevene, herunder om du åbner dem, hvor lang tid du har dem åbent, hvornår det slettes og evt. om du klikker på nogle links.
Disse oplysninger bruges, til at forbedre og målrette vores service til modtagerens interesser.

Når oplysningerne om din brug af nyhedsbrevet bruges til statistiske formål, bliver de i den forbindelse anonymiseret.

Opbevaring af dine oplysninger
Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vores underleverandører MailChimp og os selv, har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Dit navn og din e-mail opbevares indtil du ikke længere er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Afmelding af nyhedsbrev
Hvis du afmelder dig fra vores nyhedsbrev, sletter vi dit navn og din e-mail fra kontaktlisten. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke ”afmeld nyhedsbrev” i bunden af e-mailen.

Når du har afmeldt dig, modtager du ikke noget fra os, med mindre du har givet dit samtykke til, at vi må kontakte dig.

Hvis vi har dine oplysninger fra andre sammenhænge, påvirkes disse ikke af, at du afmelder dig fra nyhedsbrevet. Vi kan derfor fortsat behandle dine oplysninger, såfremt vi har dit samtykke eller en anden behandlingshjemmel til det.

I forbindelse med afmeldelsen slettes alle dine oplysninger. Anonymiserede data til statistiske formål vil dog ikke blive slettet, da de er anonymiserede på en måde, hvor det ikke er muligt at de-anonymisere dem.

Rettelse af oplysninger
Hvis du skulle have rettelser til de oplysninger vi har om dig, kan du til en hver tid ændre dem. Enten ved at afmelde dig nyhedsbrevet og tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på info@mygarage.dk.

Du har altid ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Vi vil behandle dine personoplysninger, indtil vi ikke længere har et formål med det eller du trækker dit samtykke tilbage. Du kan trække dit samtykke tilbage, ved at afmelde dig nyhedsbrevet, se afsnittet ovenfor.

Overdragelse til tredjemand
I tilfælde af, at aktiviteterne i MY GARAGE A/S overdrages til tredjemand, giver du dit samtykke til, at tredjemand må kontakte dig på samme vilkår som fremgår af disse betingelser. Herved sikres det, at du fortsat kan modtage nyhedsbrevet.

Eksempel 3 – Samtykke til øvrige behandling af personoplysninger:

Du giver hermed samtykke til, at MY GARAGE A/S må indsamle oplysninger om dig, med det formål at fremsende nyhedsbreve, invitationer til events og målrette markedsføringen af MY GARAGE A/S produkter.

I denne forbindelse indsamler MY GARAGE A/S en række oplysninger om dig, herunder navn og e-mail.

Personoplysninger behandles fortroligt. De data, der indsamles, placeres på en sikker server i en database. Kun MY GARAGE A/S har adgang til denne database. Dine data vil aldrig blive solgt eller videregivet til formål. Du vil til enhver tid have mulighed for at trække dit samtykke tilbage, hvis du ikke ønsker, at vi behandler dine oplysninger, ved at afmelde dig i bunden af vores nyhedsmail, eller sende en mail til info@mygarage.dk.

Vedrørende dine yderligere rettigheder henviser vi til vores privatlivspolitik [Indsæt link].

 

Kontakt os

MY GARAGE A/S