DK
Scroll

FORMULA AUTOMOBILE

FORMULA AUTOMOBILE

Formula Automobile er landets eneste autoriserede Ferrari- og Maserati værksted – og med mere end 25 års erfaring med italienske maskiner, er det landets mest kompetente tilgang til mekanikken. Formula Automobile er ene om at tilbyde Ferrari 7-year Free Maintenance-aftalen og servicerer derfor din bil efter de autoriserede forskrifter. Derfor sikres det samtidig at garantien bibeholdes.

Hos MY GARAGE er servicen en oplevelse i sig selv, og derfor er det selvsagt, at vi huser autoriserede værksteder, som Formula Automobile, der varetager vedligehold og reparationer af biler i verdensklasse.

Formula Auto – et topmoderne autoriseret værksted

Formula Automobile i Vejle rummer et fuldt udstyret værksted til de kostbare specialbiler, som både Ferrari og Maserati er. Værkstedet er landets eneste officielle Ferrari-værksted med tekniker og Ferrari/Maserati-eksperten Jens Roed ansat til at give vejledning i forretningen og til at reparere og servicere bilerne efter alle kunstens regler.

Værkstedet er udstyret med en speciallift og byder desuden på topmoderne faciliteter, der sørger for, at luksusbilerne får den behandling, der matcher mærket og mekanikken under kølerhjelmen. Alt er naturligvis indrettet efter Ferrari og Maseratis forskrifter.

Hos MY GARAGE formidler vi kontakten – så her på siden kan du booke gennem den kontaktformular, der står angivet, eller kontakte Jens Roed direkte på mail eller telefon.

FORMULA AUTOMOBILE

Kontakt os

MY GARAGE A/S