DK

Konceptet

Konceptet

MY GARAGE er skabt  for at huse alt det, et samlingssted for motorconnaisseurer skal rumme. Derfor har vi bestræbt os på at finde de ypperste rammer til at give dig plads til opbevaring, moderne værksteder, socialt samvær samt inspiration og ro til at fokusere på bilen som en passion. MY GARAGE er et eksklusivt fællesskab, hvor der er fokus på at fordybe sig i de elementer, der gør hver bil unik. Rammerne giver dig nem adgang til fagfolk i verdensklasse, der hjælper med at forløse alle aspekter og ambitioner for dig.

Hvad vi gør

SALES:  Hos MY GARAGE samarbejder vi med et udvalg af håndplukkede partnere, som tilbyder salg og leasing af klassiske, special- og luksuskøretøjer. Udover vores partnere, er vores egen salgsafdeling, SALES GARAGE, også en fast del af huset.

SERVICE: Service hos MY GARAGE er en oplevelse i sig selv. Vi gør en dyd ud af vores kundehåndtering, og vores vedligeholdelse og reparation af køretøjer er i absolut verdensklasse. Vi huser autoriserede værksteder af Porsche, Rolls-Royce, Formula Automobile m.fl.

STORAGE: Vi råder over 92 specialbyggede opbevaringsbokse, hvor vi opbevarer køretøjer for privatkunder under unikke forhold i Danmark – tyverisikret, med mulighed for løbende service og forsikring, i opvarmede lokaler. Ved opbevaring af sit køretøj opnår man samtidig medlemskab af det eksklusive fællesskab, GENTLEMAN’S GARAGE.

SOCIAL: MY GARAGE er et mødested for alle, der ønsker at være en del af motorverdenens bredeste sociale fællesskab i Danmark. Hos MY GARAGE kan der afholdes møder og events, som bringer oplevelser, venskaber og ny viden med sig – et samlingspunkt for alle, der har passion for hvad motorverdenen har at tilbyde. Vores ambition er at gøre indtryk, underholde og opgradere vores besøgende.

 

Nogle ting er værd at fordybe sig i,
investere mere end fornuftigt er,
og miste sans for tid og sted.

Når lyden af stempel og forbrænding går i takt,
fra mekanik, der er udført til perfektion,
springer hjertet et slag over,
og maskine og menneske går i ét.

Sammen skaber vi et fællesskab,
med det bedste fra motorverdenen samlet under ét tag

SALES – med rådgivning fra eksperter
SERVICE – med teknik og kundehåndtering i verdensklasse
STORAGE – der gør mere end bare at opbevare og huse
SOCIAL – der binder sammen, og skaber oplevelser for livet

Et frirum for motorconnaisseurer,
Hvor mekanikere er magikere,
Og kunstværker bliver smurt med olie.

Lad os tage din passion til næste niveau.

 

Vision

At være motorverdenens mekka i Danmark

Ingen andre steder finder man en så bred vifte af kompetencer og unikke begivenheder, og sådan vil det forblive. MY GARAGE skal tilbyde det allerbedste indenfor motordrevne køretøjer i Danmark – service, kvalitet, og eksklusivitet – uden at miste vores jordforbindelse og følelsen af fællesskab, som har gennemsyret MY GARAGE eventyret siden dag ét.

Mission

At optimere og udvide vores repertoire af SALES, SERVICE, STORAGE & SOCIAL

Ved konstant at udfordre os selv, sikrer vi et niveau, der følger med tiden. Derfor er vores værksteders udstyr og viden altid opdateret, og vi sørger for at have et udvalg af køretøjer, der lever op til vores kunders høje forventninger og vores ambition om at være bedst i Danmark. Vores lokaler har været under udvikling og forbedring siden dag ét, og vi forsøger hele tiden at gøre den enestående oplevelse, det er at besøge MY GARAGE, lidt tættere på perfekt.

Værdier

Fællesskab

MY GARAGE ville ikke eksistere uden vores samarbejdspartnere. Det er i kraft af hinanden, at vi har et fristed og kan dele erfaringer og inspiration. Alle, der er en del af vores fællesskab, deler den samme lidenskab – og deres anekdoter, gode råd og livlige idéudveksling er en fast del af hverdagen.

Eksklusivitet

Eksklusiviteten en central del af MY GARAGE fællesskabet. Alle vores partnerbrands er blandt de bedste i klassen – om det er vintage eller state of the art – og det er kun de dygtigste fagfolk, som bliver en del af huset, og har sin daglige gang hos os. Det kan mærkes på den høje ekspertise og kvalitet, som vi og vores partnere leverer.

Specialisering

Hos MY GARAGE går vi i detaljen. Vores partnere er alle eksperter på deres felt, og vores partnere har en dybdegående viden om deres fag. Specialiseringen gennemsyrer også vores events, som alle er nicheprægede og unikke på hver deres måde.

Kontakt os

MY GARAGE A/S