DK

5. Etape

2022 og frem

Ambitionerne for huset bliver aldrig færre, og vi ser derfor frem mod yderligere udvidelser i den kommende, femte etape. I denne etape kan vi løfte sløret for en ny bilforhandler, yderligere kontorer, mødelokaler og et high-end afleveringslokale.

4. Etape

2020 - 2021

Siden åbningen og etableringen af MY GARAGE tilbage i 2016 er den fjerde etape den største udvikling af huset. Et større ombygning giver en ny hovedindgang med tilhørende kontorer, og på pladsen for bygninger opføres en af landets mest moderne bilvaske. Stor aktivitet skaber ligeså behov for at udvide værkstederne for flere partnere, blandt andet med mulighed for at servicere flere klassiske biler. Der etableres også husets første dedikerede et racer-værksted.

3. Etape

2019

I sidste kvartal af 2019 begyndte realisering af tredje etape. Endnu flere partnere er nu på plads, og det giver endnu bredere muligheder for de mange besøgende og kunder i huset. Ydermere fortsætter renoveringen og moderniseringen af de endnu ubrugte kvadratmeter, der engang husede tæppeproduktion og lager for Egetæpper. Det er også i tredje etape, at alle glasbokse er fuldt udlejet, og Gentleman’s Garage når derved en milepæl for at udbrede sin vision om moderne opbevaring af special- og high-end biler.

2. Etape

2017 - 2018

I 2017 er de næste planlagte aktiviteter i forbindelse med udviklingen af MY GARAGE i gang. Ambitionen er at udvide spektret over partnere betragteligt, så man samler flere håndværk fra den automotive verden i bygningerne på Wittrupvej. Til den fase er en ny del af de store haller blevet færdigrenoveret, så de matcher kravene til moderne produktion. Også området foran bygningerne påbegynder en opgradering. For denne etape etableres bl.a. en ny plads med tankstation, der leverer højoktan brændstof til besøgende.

1. Etape

2016 - 2017

Den første etape af MY GARAGE starter med ideen om, hvad bygningerne på Wittrupvej kan rumme. De første skitser både bibeholder det klassiske bygningsværk, men inkluderer samtidig de nye faciliteter, der er med til at kendetegne MY GARAGE. Efter handlen er gennemført, går den store renovering i gang. Den officielle åbning finder sted i august 2016 hvor Porsche Service Center Vejle, lounge, kontorer, showroom og glasopbevaringsboksene står klar.

Kontakt os

MY GARAGE A/S