ROLLS-ROYCE GHOST 1:8 MODELBIL

ROLLS-ROYCE GHOST 1:8 MODELBIL

Sir Henry Royce sagde engang: “Små ting skaber perfektion, men perfektion er ikke en lille ting.” Dette udsagn går igen i arbejdet med den nye Rolls-Royce Ghost modelbil, som er bygget i størrelsen 1:8.

De 1.000 individuelle dele er omhyggeligt samlet i hånden. Dette har resulteret i mere end 450 timers præcisionsarbejde, hvortil hver eneste modelbil er malet med samme type maling, som benyttes på Rolls-Royce bilerne.

De manuale betjente døre og bagagerum gør det muligt at opleve de genkendelige luksuriøse detaljer, som kompromisløst er genskabt fra den nye Rolls-Royce Ghost. En fjernbetjening styrer bilens LED-belysning, som oplyser stjernehimmelen i kabinen, giver lys i instrumentering samt oplysning af den velkendte Rolls-Royce signatur kølergril.

Fra mønster i dækkene, til de n detaljeret Spirit of Ecstasy og det veludførte malerarbejde, er hver enkel af modelbilerne et udtryk for ubesværet og tidløs luksus. Passende til en Rolls-Royce model bil i denne størrelse, er eksteriørlyset fuld funktionelt og skaber samme illusion, som en Rolls-Royce i den rigtige størrelse.

Rolls-Royce specialafdeling BESPOKE, giver dig mulighed for at foretage personlige valg af farver, finér samt brug af eget monogram, hvilket skaber et personligt udtryk.

Foruden den almindelige Ghost, er det også muligt at bestille modelbilen i en extended version. Bilen kan bestilles hos Alexander Wisler på telefon 69 133 968

Pris fra kr. 162.010, – ekskl. moms.