PORSCHE SERVICECENTER VEJLE FEJRER 7-ÅRS FØDSELSDAG MED REKORDSTORT PORSCHE-EVENT OG STØTTE TIL LOKALE BØRN

PORSCHE SERVICECENTER VEJLE FEJRER 7-ÅRS FØDSELSDAG MED REKORDSTORT PORSCHE-EVENT OG STØTTE TIL LOKALE BØRN

Med stor glæde og begejstring fejrer Porsche Servicecenter Vejle sin 7-års fødselsdag. For at markere denne særlige anledning har vi endnu en gang afholdt, hvad der nok kan kaldes Europas største Porsche-køretur. I år deltog hele 360 Porscher i alle modeller og årgange i en imponerende parade.

Som en del af fødselsdagsfejringen har Porsche Servicecenter Vejle fortsat sin stolte tradition med at støtte lokale velgørende formål. I år donerede vi DKK 56.350 til Julefest i Vejle. Denne tradition, hvor vi giver tilbage til lokalsamfundet, er noget, vi værner om, og vi ser frem til at fortsætte dette engagement i fremtiden.

Billetsalget til Porsche Servicecenter Vejles 8-års fødselsdag er allerede godt i gang, og interessen har været overvældende. Du kan sikre dig din billet her 

Vi er dybt engagerede i at støtte lokalsamfundet, og vi er stolte af at kunne bidrage til Julefest i Vejle i år,” udtaler Lars Paugan, After Sales Manager hos Porsche Servicecenter Vejle. “At vide, at vores fødselsdagsevent ikke kun glæder Porsche-entusiaster, men også gør en forskel for børn i nød, er virkelig meningsfuldt for os. Med denne donation vil børnene få mulighed for at deltage i en hjertevarm julefest med julemad, underholdning og gaver under træet – oplevelser, de ellers måske ikke ville have fået.”

Porsche Servicecenter Vejle fortsætter med at levere førsteklasses service og støtte til Porsche-entusiaster i Vejle og omegn. Vi ser frem til at byde endnu flere Porsche-elskere velkommen i de kommende år.