DK

PORSCHE SERVICECENTER VEJLE DONERER 21.000 KR. TIL BROEN VEJLE

PORSCHE SERVICECENTER VEJLE DONERER 21.000 KR. TIL BROEN VEJLE

Selvom intet er normalt i disse COVID-19 tider, lykkedes det for tredje år i træk for Porsche Servicecenter Vejle at afholde deres store fødselsdag med bl.a. Danmarks største Porsche køretur, hvor køreturen i år gik til fire forskellige destinationer.

Mere end 200 Porscher fra intet mindre end 63 årgange var tilmeldt fødselsdagen. Den brede palette af modeller og årgange er det der gør Porsche Servicecenter Vejles fødselsdag så unik. Her samles nemlig både klassiske og nye Porscher, hvilket understreger det store fællesskab, som er skabt omkring netop dette bilmærke.

I år valgte Porsche Servicecenter Vejle at støtte op om et lokalt, velgørende formål ved at donere kr. 21.000,- til BROEN vejle. ”Jeg er utroligt stolt af, at vi har kunne støtte BROEN Vejle og deres fantastiske initiativ omkring en social og aktiv fritid for lokalområdets udsatte børn og unge.” Fortæller Lars Paugan og fortsætter: ”Der findes et kæmpe fællesskab omkring Porsche, et fællesskab som i høj grad omhandler det sociale. Derfor føles det naturligt, at vi i år støtter op om lokale initiativer, som skaber lignede fællesskaber gennem fritidssaktiviteter, med gode rollemodeller og kammeratskab.”

For Formanden fra BROEN Vejle, Susanne Clausen, er glæden heller ikke svær at spore:

”Det var en kæmpe fornøjelse at se Porsche efter Porsche køre ud på tur. En endnu større fornøjelse var det at stå ude på destination og tage imod dem.” Fortæller hun og fortsætter: ”De unge vi har med at gøre, oplever at blive en del af et fællesskab gennem en lang række af forskellige fritidsaktiviteter. Ofte oplever vi faktisk også, at de unge sågar bliver hjælpetrænere i foreningen fordi det ikke længere er økonomi, som sætter en stopper for deres muligheder for at være med i aktiviteterne og klublivet. Derfor skal lyde et tusind tak fordi I, som deltagere i Porsche køreturen, er med til at hjælpe mange ensomme, trængte og udsatte børn og unge i Vejle kommune.”

Kontakt os

MY GARAGE A/S