Porsche Servicecenter Vejle afholder for tredje år i træk, deres store fødselsdags arrangement

Porsche Servicecenter Vejle afholder for tredje år i træk, deres store fødselsdags arrangement

Selvom intet er normalt i disse COVID-19 tider, lykkedes det for tredje år i træk at afholde Porsche Servicecenter Vejles store fødselsdag med bl.a. Danmarks største Porsche køretur, hvor køreturen i år gik til fire forskellige destinationer

209 tilmeldte Porscher fra 1957 til 2020
Igen i år er der tilmeldt mere end 200 Porscher repræsenteret ved en bred parlette af modeller og årgange. Faktisk deltog biler fra intet mindre end 63 årgange. Og det er bl.a. dette, som er med til at gøre Porsche Servicecenter Vejles fødselsdag så unik. Her samles nemlig både klassiske og nye Porscher, hvilket understreger det store fællesskab, som er skabt omkring netop dette bilmærke.

Eftermarkedschef Lars Paugan fortæller: ”Det er en udsøgt fornøjelse at kunne skabe rammen omkring et arrangement for vores kunder i Porsche-fællesskabet” Den store spredning af tilmeldte ses ikke kun ved modeller og årgange men ligeledes i geografi. Vi har haft deltagere fra syd fra grænsen, til Dragør, til det nordligste af landet. Det er imponerende og viser netop, hvor meget fællesskabet og det at samles med ligesindede betyder for Porsche ejerne.”

Når COVID-19 og forsamlingsforbuddet sætter rammen

Under normale forudsætninger ville arrangementet have foregået på adressen hos MY GARAGE, men grundet den nuværende situation med COVID-19, og herunder forsamlingsforbuddet på 100 personer, foregik alting i år noget anderledes.

”Få uger inden arrangementet, har vi måtte gentænke hele formen på arrangementet grundet bibeholdelsen af forsamlingsforbuddet på 100 personer.” Fortæller Marketing Manager Sanne Saaby og fortsætter: ”Det har naturligvis budt på nogle udfordringer, men det har været vigtigt for os at sikre, at vi kunne afholde arrangementet indenfor de præmisser, som nu er givne i denne tid. Derfor har vi genskabt konceptet og er lykkedes med at foretage rullende check-in og sende grupperne af maks. 90 personer direkte afsted ud på de fire forskellige ruter og destinationer. Vi vil gerne takke vores deltagere for deres store opbakning og ikke mindst evne til at viderebringe nødvendig information om deltagere pr. tilmeldte Porsche osv. Uden denne kommunikation havde vi ikke kunnet lykkedes.”

Af den feedback Porsche Servicecenter Vejle allerede har modtaget, er det klart indtrykket, at deltagere har været utroligt glade for, at man ikke valgte at aflyse, men i stedet fandt en løsning som tilgodeser både deltagere samtidigt med, at der blev taget de nødvendige forbehold for COVID-19.

For Porsche Servicecenter Vejle har det også været svært, ikke at kunne dele oplevelsen med de mange interesserede tilskuere. ”At vi har måtte holde ruter og destinationer hemmelige, er unaturligt for Porsche Servicecenter Vejle, som netop lægger en dyd i at dele passionen for Porsche. Vi håber derfor særligt meget på, at situationen til næste år igen er normal.” Afslutter hun.

Udsolgte billetter

I år har Porsche Servicecenter Vejle måtte melde udsolgt af billetter allerede uger forinden arrangementets afholdelse. Lars Paugan fortæller: ”Deltagerne har kunne købe billet siden starten af året, og rigtigt mange har været i god tid. Det har da også vist sig at være nødvendigt. Det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt, at vi desværre ikke har kunne hjælpe alle de, som har henvendt sig og spurgt efter flere billetter – men vi er utroligt taknemmelige for den overvældende, store opbakning, som vi møder år efter år.”

Allerede nu kigger man ind i måder hvorpå, man kan imødekomme flere Porscher og derved udstede flere billetter til næste års fødselsdag.

Fra et fællesskab til et andet – donation til BROEN Vejle

I år har Porsche Servicecenter Vejle valgt at støtte op om et lokalt, velgørende formål. ”Jeg er utroligt stolt af, at vi har kunne støtte BROEN Vejle og deres fantastiske initiativ omkring en social og aktiv fritid for lokalområdets udsatte børn og unge.” Fortæller Lars Paugan og fortsætter: ”Der findes et kæmpe fællesskab omkring Porsche, et fællesskab som i høj grad omhandler det sociale. Derfor føles det naturligt, at vi i år støtter op om lokale initiativer, som skaber lignede fællesskaber gennem fritidssaktiviteter, med gode rollemodeller og kammeratskab”

For Formanden fra BROEN Vejle, Susanne Clausen, er glæden heller ikke svær at spore:

”Det var en kæmpe fornøjelse at se Porsche efter Porsche køre ud på tur. En endnu større fornøjelse var det at stå ude på destination og tage imod dem.” Fortæller hun og fortsætter: ”De unge vi har med at gøre, oplever at blive en del af et fællesskab gennem en lang række af forskellige fritidsaktiviteter. Ofte oplever vi faktisk også, at de unge sågar bliver hjælpetrænere i foreningen fordi det ikke længere er økonomi, som sætter en stopper for deres muligheder for at være med i aktiviteterne og klublivet. Derfor skal lyde et tusind tak fordi I, som deltagere i Porsche køreturen, er med til at hjælpe mange ensomme, trængte og udsatte børn og unge i Vejle kommune.”

Sæt kryds i kalenderen d. 05. september 2021

Som sædvanligt vil næste års fødselsdag falde den første søndag i september, hvorfor datoen allerede er fastlagt til d. 05. september 2021. Sæt derfor gerne kryds i kalenderen allerede nu, og lad os håbe at vi igen til næste år, kan slå dørene op og dele oplevelsen sammen med andre Porsche entusiaster og interesserede tilskuere.

Læste du i øvrigt med, da Porsche Servicecenter Vejle indviede deres store, nye værksted?