MY GARAGE vender underskud til overskud

MY GARAGE vender underskud til overskud

Med offentliggørelsen af årsregnskabet for 2023, kan MY GARAGE præsentere et overskud, hvilket vi er utrolig stolte over.

MarketConnect skriver om MY GARAGE at det er et topmoderne bilhus, hvor bilelskere finder en bred vifte af kompetencer inden for servicering, bilsalg og events, med mulighed for opbevaring af kundernes køretøjer i deres unikke glasbokse. Hos MY GARAGE er passionen for biler omdrejningspunktet, og alle kan komme og besøge dem indenfor deres åbningstider.

Grundlægger, Anders Kirk Johansen, udtaler selv: “Jeg er utrolig stolt af, at vi nu kan præsentere et overskud hos MY GARAGE. For selvom virksomheden er drevet ud fra passion, så har det hele tiden været vigtigt for mig, at den også er rentabel. Vi beskæftiger trods alt mere end 50 ansatte og har mange partnere i huset, som jeg også føler et ansvar overfor”.

Det netop offentliggjorte regnskab viser et bruttoresultat i 2023 på 23 mio. kroner og et overskud på 700.000 kr., mod et underskud på 1,8 mio. kr. i 2022. Forventningen er, at overskuddet vil ende på mellem 2-3 mio.kr. i år. Anders Kirk Johansen siger: “For mig og alle de ansatte i MY GARAGE er det utrolig vigtigt, at vi nu kan vise et lille overskud, og at vi har kurs mod endnu bedre tider. Medarbejderne i MY GARAGE leverer hver dag en dedikeret indsats, de fortjener virkelig en stor tak for deres dedikation”.

MY GARAGE er et unikt miljø, hvor kunderne kan mødes og udveksle erfaringer, samt dele passionen for motorverdenen, og netop dette engagement er kernen i, hvad der gør MY GARAGE til en unik virksomhed.

Hele artiklen kan læses på linket her https://marketconnect.dk/overskud-i-skandinavisk-motormekka-my-garage-vender-underskud-til-overskud/