DK

MY GARAGE udgiver et livsstilsmagasin

MY GARAGE udgiver et livsstilsmagasin

År 2019 startede ud med et helt nyt livsstilsmagasin. MY GARAGE har arbejdet længe på at lave et magasin og det er nu endelig blevet en realitet. Magasinet indeholder alt fra unikke brands, til historien bag MY GARAGE og partnerne, som er tilknyttet MY GARAGE. Nedenfor kan du læse adm. direktør Lars Bjørnbak’s forord i magasinet:

Da vi oprindeligt lavede konceptet bag MY GARAGE, var det fra start en klar definition, at stedet skabes af den entusiasme som vi, partnerne og vores medlemmer og kunder, tilføjer. Når vi i dag efter tre år kan kigge tilbage på den tid, er jeg stolt over det sted, vi sammen har skabt. MY GARAGE er blevet et sted, hvor både den nyeste teknologi og fineste mekanik harmonerer, og samtidig er stedet vokset til i dag at kunne tilbyde produkter og know-how i meget høj klasse.

Vi er stolte over det samlede indtryk, vi leverer, og vi vil gerne give plads til flere, der deler vores tilgang og passion til den automotive verden. Derfor er vi også et sted i udvikling, hvor der kommer nye tiltag, partnere og biler til. Det støtter alt sammen op om at skabe et unikt sted, der kan rådgive og servicere alle de behov, du og din bil måtte have.
For mig som direktør er det vigtigt, at vi både respektere og husker tiders triumfer i bilverdenen, men også holder os helt opdateret på de nyeste tiltag. -Der skal være plads til begge.

Kontakt os

MY GARAGE A/S