MY GARAGE Trackday 2024

MY GARAGE Trackday 2024

EN EKSKLUSIV SAMLING – MY GARAGE Trackday

Vi er begejstrede for at præsentere en eksplosion af fart, lidenskab og unikke øjeblikke fra årets MY GARAGE TRACKDAY 2024! Denne særlige begivenhed samlede bilentusiaster fra nær og fjern til en dag, der ikke kun hyldede bilens kraft, men også fællesskabet og passionen, der driver vores samfund af bilelskere.

På dagen var Jyllandsringen lokation for en mangfoldighed af superbiler, hver med deres unikke karakter og præstationsevne, der satte fantasien i gang og efterlod et varigt indtryk hos alle tilstedeværende. Med over 300 entusiastiske deltagere og ingen støjrestriktioner blev banen et sandt mekka for motorentusiaster.

Vi er dybt taknemmelige for vores dedikerede deltagere og samarbejdspartnere, hvis lidenskab og engagement gør det muligt for os at arrangere sådan en spektakulær begivenhed år efter år. Deres entusiasme og støtte er drivkraften bag vores fortsatte bestræbelser på at levere enestående oplevelser og styrke vores fællesskab af bilentusiaster.

Som vi ser frem mod fremtidige begivenheder, lover vi at fortsætte med at hæve barren for, hvad en trackday kan være. Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu en uforglemmelig dag med hastighed, lidenskab og benzin i blodet.

Årets trackday video er netop offentliggjort og kan ses her https://www.youtube.com/watch?v=yH0qShEn0xU