MY GARAGE planlægger fremtidige, større udvidelser

MY GARAGE planlægger fremtidige, større udvidelser

Udvidelserne vil gøre MY GARAGE til Skandinaviens største bilunivers. De fremtidige udvidelsesmuligheder kan blandt andet komme til at rumme udvidelse af den eksisterende bygning, et nyt bilopbevaringstårn og et større kontorbyggeri. Alt sammen for at give rum til nye partnere og flere eksklusive biler.

I fremtiden bliver det ikke kun langs den jordnære facade, at man kan nyde udsigten til alverdens ikoniske biler. En ny lokalplan fra Vejle byråd giver nemlig MY GARAGE mulighed for at opføre to nye bygninger på 34 og 40 meter i højden. Det skal bringe udsigten til de opbevarede biler op i et højere luftlag, og samtidig sikre mere plads til den brede vifte af faciliteter og partnere i huset.

Udvidelsen er et led i den oprindelige plan om at bygge flere kvadratmeter. Strategien om at opnå en stor tilstrømning af partnere og vækst, er nemlig i høj grad lykkedes. Derfor sætter CEO Lars Bjørnbak ord på det nye kapitel: – Vi har altid vidst, at vi i fremtiden ville få behov for mere plads, men at vores knap 20.000 kvadratmeter slap op på så få år, er både et udtryk for succes hos vores partnere og et bevis på konceptets eksistensberettigelse. Derfor gør vi nu klar til den del af vores markante vækststrategi, der omhandler de fysiske rammer, siger han.

Siden MY GARAGE slog dørene op til den tidligere tæppefabrik tilbage i 2016, har udviklingen taget fart. Et tydeligt eksempel herpå er, at husets knap 20.000 kvadratmeter er så godt som renoveret og udlejet til en lang række eksklusive og spændende partnere. Kombinationen af de mange nye partnere og at de eksisterende partnere vækster og har brug for mere plads, har gjort at man tidligere end forventet, har måtte kigge på nye løsninger og flere kvadratmeter.

Nye muligheder venter

MY GARAGE planlægger at skabe et ’kontorhotel’, som skal kunne rumme alle de virksomheder, der har synergier til huset, men som nødvendigvis ikke er en del af bilbranchen. Det kan være aktører indenfor private-bankning, eksklusive rejser, investering, vin og andre virksomheder, som ønsker at være en del af et langt mere spændende og eksklusivt kontormiljø, end man normalt ser. Kontorhotellet vil blandt andet skulle indeholde en fælles reception, de bedste mødefaciliteter og en kantine med sublim mad.

Stor efterspørgsel på mere plads

Udover kontorhotellet, er et nyt tårn til bilopbevaring på tegnebrættet. Det skal tegne sig som et varemærke for MY GARAGE, og udover at tårnet bidrager med kvadratmeterne i højden, så vil den kommende tilføjelse også få MY GARAGE til at tårne sig op i landskabet i bilverdenen. De nye muligheder, som tårnet giver, skal nemlig bidrage til at cementere MY GARAGEs position som det største bilunivers i Skandinavien.

– Vi oplever stor efterspørgsel på vores opbevaringsbokse. Lige nu har vi 92, og mange folk på venteliste. Med det nye tårn kan vi tilføje op mod 70 nye pladser, fortæller Alexander Wisler, Brand Management, og uddyber, at der desuden planlægges flere mødekvadratmeter på de to øverste etager i tårnet til bilopbevaring. – Der er stor interesse for kontor- og mødefaciliteter i MY GARAGE huset. Det gælder ikke kun partnere, som har aktiviteter i huset eller er i bilbranchen, men også virksomheder, der har lyst til at være en del af et eksklusivt univers, som tilbyder essentielle elementer såsom inspirerende omgivelser, kundestrøm og en god geografisk placering, fortæller han.

Stilen på de nye bygninger vil ligne den, der i forvejen kendetegner de ikoniske bygninger på Wittrupvej. Men de to ’højhuse’ bliver ikke det eneste sted på matriklen som skal udvides. I 2021 købte MY GARAGE naboejendommen hvor virksomheden Lissau har til huse. I første omgang vil Lissau fortsat leje sig ind, men for fremtiden vil den 17.000 kvadratmeter store grund skulle omsættes til den fortsatte vækst i MY GARAGE.

– For hele projektet har det været helt essentielt for os at bidrage til lokalområdet i mere end én forstand. Respekten for den eksisterende arkitektur har været ufravigelig, samtidigt med vi har ønske om at skabe et vartegn for både MY GARAGE og for Vejle. – Lars Bjørnbak, CEO MY GARAGE