DK

Morgan bekræfter: Ny 3 Wheeler på vej

Morgan bekræfter: Ny 3 Wheeler på vej

Den afgående Morgan 3 Wheeler, der først blev introduceret i 2011, sluttede produktionen i sommeren 2021, og nu bekræfter Morgan, at en helt ny 3 Wheeler er på vej.

Den nye trehjulede model vil blive defineret af et helt nyt design, en eventyrlig karakter og betydelige tekniske fremskridt. Selvom mange detaljer om den nye model ikke er offentliggjort, kan brugen af forbrændingsmotor bekræftes.

Morgan 3 Wheeler er et oprør mod moderne bilkørsel, og ville normalt måske ikke være førstevalget til langdistancerejser, men alligevel udstråler det en bemærkelsesværdig følelse af eventyr. Albert Ball VC, som var en meget rost engelsk jagerpilot under første verdenskrig, formodede som original 3 Wheeler-ejer, at kørsel med hans Morgan var den nærmeste oplevelse at flyve uden at forlade jorden.

Steve Morris, formand og administrerende direktør for Morgan Motor Company udtaler: “Vi er begejstrede for at bekræfte planerne om en helt ny 3 Wheeler. En model, der fortsætter en utrolig historie der går tilbage til 1909. Den afgående 3 Wheeler blev elsket af både kunder og entusiaster, og vil inspirere denne næste generation. Den kommende model er et helt nyt grunddesign og det første hele køretøjsprogram. Morgans team af ingeniører og designere har overvejet alt, hvad virksomheden har lært af tiåret med at bygge og sælge den tidligere model. Vi ser frem til at dele mere om dette spændende nye køretøj med tiden”.

Den nye 3 Wheeler kan allerede bestilles nu.

Kontakt Lasse Kristensen, Salgsansvarlig for Morgan, på tlf. +45 69 133 992 eller lk@mygarage.dk

 

Kontakt os

MY GARAGE A/S