Lotus Vejle har indgået et strategisk samarbejde med sjællandsk forhandler

Lotus Vejle har indgået et strategisk samarbejde med sjællandsk forhandler

Fra august måned vil du kunne opleve den elektriske hyper SUV, Lotus Eletre og den anmelderroste sportsvogn Lotus Emira hos Lotus Copenhagen.

Lotus Copenhagen er en del af Andersen Biler, som er stærkt repræsenteret på det sjællandske marked. Lotus Vejle har været dansk importør af Lotus de sidste 5 år og er en del af MY GARAGE. “Jeg ser utrolig meget frem til at kunne fremvise Lotus-produkterne til vores kunder. Vi har glædet os meget til at komme igang med salget af Lotus, der har et unikt og attraktivt modelprogram” udtaler Thomas Wulff, der er filialchef hos Lotus Copenhagen.

“Vi har ledt efter den helt rigtige samarbejdsparter på Sjælland og den mener vi at have fundet hos Andersen Biler” udtaler Sales Executive Dennis Stendorph fra Lotus Vejle. “Vi oplever en stor interesse for særligt Eletre” udtaler Dennis og fortsætter, “Vi kan lige nu tilbyde et meget attraktivt privatleasing tilbud, hvor du for kun 6.400 kr. pr. måned*, kan privatlease en helt ny Lotus Eletre”
* Prisen er fra 6.400 kr. pr. måned. Udbetaling 125.000 kr. Samlet pris i leasingperioden (36 mdr.) fra: 355.400 kr. Prisen er ved 10.000 km pr. år merpris ved flere km.

Fra den 22. august vil du også kunne opleve den nye Lotus Emeya i de to showrooms i henholdsvis Vejle og København. Der vil være biler klar til omgående levering i både Vejle og København.