KALMAR 9X9 - Den nye retro Hypercar

KALMAR 9X9 - Den nye retro Hypercar

KALMAR Automotive har skabt den nye retro Hypercar som en hyldest til den mest ikoniske Porsche til landevejskørsel nogensinde

Den originale Porsche-model viste, hvor langt Porsches ingeniører kunne tage udviklingen i begyndelsen af 1980’erne. Resultatet var et kørende laboratorium, fyldt med banebrydende teknologi. Med den nye KALMAR 9X9 tør KALMAR Automotive godt at kalde sig den næste generation af karosseribyggere.

Designkonceptet er skabt af den unge, kreative designer, Dominykas Budinas og den er klargjort til produktion af Swedish Fiction Design, for at sikre skandinavisk minimalisme.

Toppen indenfor modernisering af biler

Bilen er yderst eksklusiv og eftertragtet, fordi den leverer brugbar, moderne ydeevne i en ikonisk form. Kernen er gennemprøvet teknologi, løftet til det næste niveau af ydeevne gennem banebrydende innovationer indenfor både ingeniørkunst, design og materialer. Bilen er så unik at KALMAR Automotive mener, at den har skabt sin egen nicheklasse.

Hver bil bliver skræddersyet til sin ejer, så to biler ikke er ens på hverken design eller køreegenskaber. Der er en begrænsning på 9 enheder af hver model.

Modeller & bilfacts

Der bliver som minimum produceret tre forskellige modeller af KALMAR 9X9.

Den ‘klassiske’ 9X9 – Kraft, komfort og GT-fornemmelse vil være nøgletemaerne for denne version. De 900 hk overføres til vejen via den adaptive affjedring og baghjulsstyring, der kommer fra dobbeltkoblingsgearkassen, der er forbundet til det aktive firhjulstræk.

Top speed – 340 Km/h / 211 mph (limited)
0-100 km/H / 0-62 mph – 2 sekunder

KALMAR 9X9 Sport – Denne model er defineret af førerinvolvering og reduceret vægt. Sportsundervognen og den rå lyd der opnås takket være reduktion i lydisoleringen, vil stimulere dine sanser når den 7-trins manuel gearkasse overfører 650 hk til vejen via det gennemprøvede firhjulstræk fra 992.

Top speed – 340 Km/h / 211 mph (limited)
0-100 km/H / 0-62 mph – 3,7 sekunder

KALMAR 9X9 Letvægt – De dominerende elementer i denne model er letvægt, førerfokus og højtydende motorer. En puristisk bil med fokus på førerens engagement og en givende køreoplevelse.

Top speed – 310 Km/h / 193 mph (limited)
0-100 km/H / 0-62 mph – 3,5 sekunder