FÅ EN EKSTRAORDINÆR VÆRKSTEDSOPLEVELSE HOS DC WORKSHOP

FÅ EN EKSTRAORDINÆR VÆRKSTEDSOPLEVELSE HOS DC WORKSHOP

Med en solid erfaring og et velkendt navn i motorsportsverdenen, er DC Workshop et anerkendt autoværksted, med speciale i alt fra rendyrket racerbiler til optimering og servering af hverdagsbiler.

DC Workshop servicerer og opsætter biler for racerkørere i bl.a. motorsportsserierne Super GT, TCR og LMP-special. Derudover er DC Workshop også anerkendt for deres ekspertise blandt kørerne af super trofeo bilerne. De er i dag den foretrukne servicepartner hos ejerne af Lamborghini Huracán Super Trofeo Evo, en Lamborghini som udelukkende er bygget til at køre på banen. Arbejdet med Lamborghini har givet teknikkerne en specialviden og erfaring med mærket, hvilket også giver de rette kompetencer til at servicere og reparere Lamborghini og andre superbiler.

Den store erfaring med motorsport og racerbiler, er netop det der gør DC Workshop helt unik.

Som kunde hos os, vil du hurtigt mærke den store passion for biler og motorsport. Vi følger med i udviklingen og sikrer, at din bil får optimal ydeevne. Hos DC Workshop vil du få en unik værkstedsoplevelse hvor der tages udgangspunkt i dig som kører, hver enten det er opsætning af racerbil eller servicering af almindelige gadebiler” – Nicolai Sander, Ejer af DC Workshop

DC Workshop kan udvikle og optimere din bil både kosmetisk og motorisk. Med udgangspunkt i dine køreegenskaber og ønsker, kan DC Workshop forbedrer bilens ydeevne og opsætte bilen efter dine behov. Derudover er det også muligt at få lavet almindelig service og reparation af din bil hos DC Workshop.

Du kan opleve DC Workshop hos MY GARAGE og læse mere om dem her.