DK

Carcare by Oxholm imødekommer den stigende efterspørgsel hos MY GARAGE

Carcare by Oxholm imødekommer den stigende efterspørgsel hos MY GARAGE

Professionel klargørings virksomhed med ekspertise indenfor specialbiler bliver en del af MY GARAGE fra april 2020.
Carcare by Oxholms ekspertise, samt høje kvalitetsniveau, regnes for at være blandt de bedste i Europa. Indehaver Lars Oxholm Jensen er også meget anerkendt for at afholde bilplejekurser for andre professionelle klargøringsfirmaer i både ind- og udland grundet hans store ekspertise.
Efterspørgslen for klargøring i særklasse har været stigende, og han har derfor søgt efter en ny og bedre lokation. MY GARAGE var derfor det oplagte valg.

Kvalitet ned til selv den mindste detalje

Carcare by Oxholm har speciale i lakkorrektion, rens af interiør, lugtsanering, langtidsforseglinger, samt andre former for overfladebeskyttelse. Deres fokus er ikke at kunne ekspedere flest mulige kunder i løbet af en arbejdsdag – men derimod at sikre en særlig høj kvalitet og et så veludført stykke arbejde, der stiller selv de mest pertentlige kunder yderst tilfreds.

”Vi har igennem de sidste 18 år lært utrolig meget og kommet rigtig langt, men vi er kun lige begyndt! For os er bilpleje ikke bare et job – det er en passion og det afspejler sig i vores arbejde” fortæller Lars Oxholm Jensen. Der lægges nemlig en stor mængde tålmodighed og præcision i hver enkelt opgave foruden brugen af nøje udvalgte produkter og maskiner.

En del af bilverdenens mekka i Danmark
Carcare by Oxholm har siden 2009 haft egne lokaler i Horsens, men fra april flytter de til de ikoniske bygninger hos MY GARAGE og tager del i det kvalitetsbevidste partnerskab. ”Synergien til MY GARAGE er stor og vi vil herfra kunne servicere vores kunder endnu bedre” fortæller Lars Oxholm Jensen. ”En stor del af vores kundegruppe findes hos MY GARAGE og vi har allerede et rigtigt godt samarbejde med både private bilejere, som har biler stående til opbevaring, partnere i huset som formidler biler til salg og ikke mindst værkstederne. Det giver derfor rigtigt god mening for os at tage en aktiv del i partnerskabet. Men ikke alene det, så betyder flytningen også, at vi får mulighed for mere plads og derved kan vi udvide vores aktiviteter og imødekomme den stigende efterspørgsel – uden at gå på kompromis med kvaliteten”

Hos MY GARAGE ser man også frem til, at den nye partner flytter ind: ”Det er essentielt at vores kunder oplever den højeste kvalitet her hos os” fortæller direktør Lars Bjørnbak. ”Vi tilbyder ikke bare alt indenfor den automotive verden indenfor ét tag – men alt det bedste. Derfor er vi glade for at byde vores nye partner velkommen her i huset. Carcare by Oxholm udfører et arbejde i særdeles høj kvalitet og med en passion, som i høj grad afspejles i det færdige resultat.” Derudover lægger han ligeledes vægt på, at de to virksomheder allerede har etableret et stærkt samarbejde gennem de seneste år.

Du kan læse meget mere om Carcare by Oxholm og deres ydelser på deres hjemmeside: https://carcarebyoxholm.dk/ 

Kontakt os

MY GARAGE A/S