Art on Wheels: de mest unikke custombikes

Art on Wheels: de mest unikke custombikes

Hos MY GARAGE er vi stolte af at huse den ganske særlige udstilling af håndbygge motorcykler fra vores partner Art on Wheels, som hver især har deres unikke historie. Iblandt finder du bl.a. den gennemførte Ferrari 360 Modena Tribute, Diamond og Tattoo Bike.

 

Når drømmen udleves
Art on Wheels blev grundlagt i 2009 og overtog dengang det koncept der var bygget op omkring Show-Bikes DK. Stifter og medejer Kim Eltong Jensen har altid haft en passion for håndbyggede specialmotorcykler og drømmen blev derfor for alvor realiseret tilbage i 2009. Kim og hans team afkoder kundens behov og ønsker og skaber ud fra disse, nogle helt utroligt gennemførte og detaljerede motorcykler. Navnet: Art on Wheels er naturligvis heller ikke tilfældigt, da dette symboliserer det unikke kunstværk, som motorcyklerne udgør.

Ferrari 360 Modena Tribute Bike

I 2009 modtog Art on Wheels en henvendelse fra en kunde, som ønskede at skabe det perfekte match til hans Ferrari 360 Modena. Modellen her blev skabt ud fra ønsket om at hylde den særlige bil, og resultatet blev derfor denne motorcykel, som har skabt stor international omtale og ligeså har vundet samtlige konkurrencer den har deltaget i.

Motorcyklen var oprindeligt lakeret sølvgrå da det matchede den daværende 360’ers farve. Sidenhen blev bilen solgt, og i stedet erhvervede kunden sig en ny blot i rød. Derfor skiftede motorcyklen naturligvis også farve.

Fokus på detaljen
Hos Art on Wheels bliver der kræset for hver enkelt lille detalje. Det tager derfor også typisk omkring et halvt år at bygge en motorcykel. F.eks. er Tattoo Bike udelukkende lakeret vha. airbrush, som har været særligt tidskrævende og intet har været overladt til tilfældighederne.

I billedgalleriet ovenfor dykker vi ned i nogle af de imponerende detaljer på helt tæt hold.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, så kontakt da Kim Elton Jensen på telefon +45 23 95 88 28.