ÅBNING AF NEMBILVASK

ÅBNING AF NEMBILVASK

NEMBILVASK er en vaskehal, der giver dig en vaskeoplevelse ud over det sædvanlige.

Med fokus på moderne faciliteter og et højt serviceniveau, er NEMBILVASK brancheførende.

NEMBILVASK var derfor også et naturlig partnervalg hos MY GARAGE, hvor vi ønsker at tilbyde det bedste indenfor den automotive verden.

RAVN Arkitektur har tegnet bygninger foran MY GARAGE, der rummer NEMBILVASK. En Ferrari FXX, med 71 millimeter i frihøjde, har sat standarden for, hvor lave biler vaskehalen skal kunne servicere. Det betyder, at biler med en frihøjde ned til 71 millimeter, har mulighed for at køre ind og ud af vaskeanlægget, uden at støde på asfalten.

Alle vaskemaskinerne bruger SofTecs®-børster, der er ekstra skånsomme mod lakken. Samtidig er vaskehalen skabt med et miljøvenligt fokus, hvorfor alt spildevand fra vaskene renses, inden det løber i kloakken. De høje standarder betyder også, at NEMBILVASK er en af de få, der imødekommer Teslas krav for certificering af bilvask.

Det er afgørende, at vi kan tilbyde vores kunder vaskefaciliteter, som afspejler det serviceniveau som kunderne kender fra MY GARAGE. Samtidig har det været vigtig for os, at skabe genkendelighed i arkitekturen mellem vaskehallen og de eksisterende bygninger. Vi er derfor rigtig stolte over at MY GARAGE, i samarbejde med NEMBILVASK, nu kan tilbyde kunderne landets bedste vaskeoplevelse.” Udtaler Lars Bjørnbak, CEO hos MY GARAGE

NEMBILVASK har siden åbningen den 20. november allerede serviceret mere end 1.000 kunder og har derved overgået deres egne forventninger.

Det høje besøgsantal har slået alle vores forventninger. Vi er rigtig glade for at blive taget så godt i mod. Kunderne har været glade og i godt humør. De har på åbningsdagen stået ude i det dejlige solskinsvejr, hvor vi serverede sodavand og kaffe.” Martin Fisker, Direktør hos NEMBILVASK.