DK

Aktivitetsforslag

Dream Concept

Tag med ind i racerverdenens univers, her er der alt fra foredrag om motorverdenen, leje af simulator til komplet gennemgang af en racerbil. Dream Concept sørger for en oplevelse i motorsportens tegn, og giver dig massevis af action og underholdning.

Classic Motor Sales

Hvis du vil udvide perspektiverne på klassiske biler, er Classic Motor Sales oplagte til at fortælle om aspekterne af de historiske vogne. Indehaver Bo Windfeld har en bred erfaring fra mange år i branchen, og han har beskæftiget sig med alle former for køretøjer. Derfor kan han både forklare, hvorfor et bilejerskab med en klassisk bil er specielt, og samtidig rådgive til, hvilke type bil man skal overveje at investere i.

Erik W. Lev dit potentiale

Erik W. inspirerer dig til, hvordan du bedst udnytter vores potentiale. Med otte verdensmesterskaber i motorcykel- og bilstunts bag sig, har han konkurreret på højeste plan og kan derved konkret fortælle, hvad det kræver, og hvad vi er i stand til.
Derfor er hans fokus i dag på at udvikle mennesker, hvilket han har gjort for elitesoldater og myndigheder og en lang række virksomheder. En aften i Erik W.’s selskab kan indeholde en demonstration af hans imponerende kunnen bag rattet i en specialbygget Porsche, indlevende hearttalks og teambuilding. Fokus er altid, at der skal være et udbytte for modtageren, der skaber udvikling.

Kontakt os

MY GARAGE A/S