DK

Mercedes Leasing

Drømmer du om en bil af fantastisk kvalitet, der giver dig et sug i maven, når du trykker på speederen? Mercedes giver dig alt det, der skal til, for at du igen kan finde glæden ved at køre bil. Det tyske mærke er en sand mastodont inden for bilindustrien – og det er ikke uden grund. Med en bil af den kaliber er du nemlig altid garanteret:

  • En høj grad af sikkerhed med inddragelse af de nyeste teknologier på området som fx intelligente sikkerheds- og assistentsystemer, så du altid er sikret en god og tryg kørsel.
  • Fantastisk motorkraft med en acceleration i særklasse.
  • God komfort med dynamiske forsæder, sædevarme, klimaautomatik og meget andet.
  • Tidløst og elegant design af både interiør og eksteriør med eksklusivt læder.

Få hjælp til leasing af din kommende Mercedes

Din fremtidige Mercedes kan være tættere på, end du tror. Hos MY GARAGE har vi et udvalg af biler tilgængelige med dertilhørende leasingaftaler, så du kan lease din kommende drømmebil allerede i dag. Vi er agile i vores arbejde, og det betyder, at vi naturligvis skaffer den model hjem, som vi ikke har på lager.

Du er mere end velkommen til at kontakte vores dygtige team, som kan give dig den rette rådgivning om hver enkelt model samt besvare dine spørgsmål om privatleasing af Mercedes.

Kontakt os

MY GARAGE A/S