DK

McLaren til Salg

Er du til fart over feltet, vind i håret og sus i maven for hver gang, du trykker på speederen og mærker bilen flyve over asfalten? Den gode gamle drøm om at være den heldige ejer af en racerbil kan være tættere på, end du tror.

McLaren er en britisk bilproducent, der siden stiftelsen i 1990 har gjort det til deres mission at skabe og producere gadebiler baseret på formel 1 teknologi. De har derfor et tæt samarbejde med Formel 1-holdet hos Team McLaren.

Køb din kommende McLaren igennem os

MY GARAGE er faktisk landets eneste Connecting Partner til McLaren. Derfor har vi de bedste forudsætninger for at hjælpe dig godt på vej mod købet af din drømmebil.

Hos MY GARAGE har vi et udvalg af de eksklusive McLaren modeller, såsom Spider og 720S, til salg, så du kan vælge den model og årgang, der passer bedst til dig. Vi hjælper bl.a. med:

  • At rådgive om de enkelte modeller og deres udstyr.
  • At finde og skaffe andre biler, som ikke er lagerført på vores hjemmeside.
  • At besvare alle dine spørgsmål omkring bilkøbet og de økonomiske præmisser.

Har du kastet din kærlighed for en særlig McLaren-model, så sørger vi gerne for at skaffe den hjem til dig. Tøv ikke med at tage kontakt allerede i dag, så vi i fællesskab kan finde frem til din kommende racerbil.

Kontakt os

MY GARAGE A/S