DK

Lotus til salg

Man kan ikke tale om motorsport uden at nævne Lotus. Det karakteristiske engelske bilmærke er især kendt fra Formel 1, hvor Lotus oprindeligt kørte under navnet Team Lotus. Lotus blev grundlagt i 1952 af ingeniørerne Colin Chapman and Colin Dare, som byggede de første biler til motorsportsformål. Først senere kunne andre end racerkørere få fingre i bilerne, der selv på de almindelige landeveje skiller sig ud ved deres karakteristiske former, der er som taget direkte fra racerbanen. Der er derfor tale om biler, der giver en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Landets eneste officielle forhandler af Lotus

Mens de første biler fik navne som Lotus 33, Lotus 49 og Lotus 91, fik bilerne til den almindelige forbruger alle sammen navne, som starter med E. Både Lotus Elise, Lotus Exige, Lotus Evora og Lotus Europa, er at finde på vejene. 2021 er desuden sidste år, hvor du kan købe Elise, Exige og Evora fra ny.

MY GARAGE er importør og landets eneste officielle forhandler samt autoriserede servicepartner af Lotus. Her på siden kan du følge med i, hvornår vi får nye biler fra Lotus til salg. Hos MY GARAGE hjælper vi gerne med, hvilken model der passer til dig. Vi kan give dig besked, når vi får en ny Lotus på lager, eller vi kan tage kontakt til nogle af de mange forhandlere, vi samarbejder med, hvis du har forelsket dig i en særlig model fra Lotus. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os

MY GARAGE A/S