DK

Lotus Service

Er du den heldige ejer af en fra Lotus, eller overvejer du om Lotus er den næste bil, du skal have. Hos MY GARAGE kan du få serviceret din bil fra Lotus, uanset hvilken udgave, model og årgang du har. Vi er landets eneste importør af Lotus samt officiel forhandler og autoriseret servicepartner. Derfor har vi stort kendskab til det britiske bilmærke, der leverer biler i superklassen med navne som blandt andre Elise, Evora, Exige og Europa.

Vi har et specialuddannet hold af Lotus-teknikere hos MY GARAGE, som kan varetage service og reparation af enhver Lotus-model. Du kan med ro i maven lade MY GARAGE servicere din fabriksnye såvel som klassiske Lotus – vi udfører enhver proces efter de højeste standarder, der er forventelige med så luksuriøst et bilmærke.

Få serviceret din Lotus hos MY GARAGE

Hos MY GARAGE er vi eksperter i biler – og derfor har vi naturligvis det professionelle udstyr, der skal til for at klare et servicetjek såvel som en reparation. Vores Al-service foregår så hurtigt og professionelt som muligt, så du ikke skal undvære bilen mere end højst nødvendigt. Vi kan være behjælpelige med alle former for reparationer, eftersyn, servicetjek og tekniske diagnosticeringer.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forhold til service af din Lotus, eller hvis du overvejer at købe eller sælge.

Kontakt os

MY GARAGE A/S