DK

Lotus Exige

Har du altid drømt om at eje en Lotus Exige? Så hold øje med siden her hos MY GARAGE, hvor du kan se, hvis vi får en Lotus Exige til salg. Hos MY GARAGE er vi importør og Danmarks eneste officielle forhandler og autoriserede servicepartner – derfor kan vi vejlede dig, hvis du overvejer en Lotus Exige. Vi hjælper gerne med at bestille den rette Lotus Exige hjem brugt såvel som fabriksny, hvis den ikke allerede findes i vores showroom.

Køb din Lotus Exige hos MY GARAGE og få den rigtige vejledning

Lotus er kendt for at lave biler, der er ultralette og superhurtige med et meget sporty design, så du føler dig som en racerkører bag rattet. Når du vælger en brugt Lotus Exige, kan du være heldig at finde en smuk model til en rigtig god pris.

Lotus Exige er hardtop-udgaven af Lotus Elise og blev lanceret i 2000. Derefter er der lanceret flere serier gennem årene, så der er mange valg, du skal gøre dig, i forhold til hvilken årgang og udgave, du skal vælge. Det er derfor vores fornemmeste opgave at hjælpe dig godt på vej, så du får præcis den Lotus Exige, du drømmer om.

Kontakt os

MY GARAGE A/S