DK

Lotus Evora

Er du på udkig efter en Lotus Evora, kan du med fordel kontakte MY GARAGE. Vi er landets eneste officielle importør og forhandler af Lotus, og er desuden også autoriseret servicepartner. Det betyder, at vi både sælger brugte og fabriksnye Lotus-modeller, men det er også muligt at få repareret og serviceret Lotus-biler af specialuddannet teknikere hos os. Vi står med andre ord klar til at vejlede dig om hvilken som helst udgave af Lotus Evora. Har vi ikke den model udstillet i showroomet, som du har forelsket dig i, så hjælper vi gerne med at bestille den rette Lotus hjem.

Vi hjælper dig med at finde din nye Lotus Evora

Da Lotus Evora blev skabt, var det med arbejdstitlen Project Eagle, og i 2008 blev Evora, som den kom til at hedde, lanceret ved Det internationale motorshow i England. Siden har Lotus lanceret flere forskellige udgaver af den populære sportsvogn med det meget sporty og unikke udseende, der skiller sig ud fra de andre klassiske modeller fra Lotus.

Med en Lotus Evora kan du være sikker på, at der er fart over feltet, og at du vækker opsigt ude på vejene. Kontakt os med det samme for at høre om mulighederne, hvis du er på udkig efter en Lotus Evora.

Kontakt os

MY GARAGE A/S