Menu

INFORMATION OM CORONAVIRUS OG FORHOLDSREGLER

Grundet den seneste udmelding fra regeringen, har vi valgt kun at have åbent for gæster, med en forud indgået aftale med MY GARAGE eller en af partnerne.

Helt grundlæggende følger vi hos MY GARAGE til enhver tid Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. Det betyder, at svarene på alle de gængse sygdomsrelaterede spørgsmål findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Vi følger udviklingen løbende og reagerer på de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger.

Vi ser frem til igen at kunne åbne vores døre og være gæstfri, som vi plejer, men i mellemtiden skal der lyde et tak, fordi du hjælper os med at tage et fælles ansvar.

SALES – En bred vifte af klassiske, special- og luksusbiler

Hos MY GARAGE er vi stolte over at kunne tilbyde et bredt sortiment af biler til salg. Den store diversitet kommer fra husets partnere, der også hver har deres ekspertisefelt med biler. Derfor kan vi hjælpe med alt fra veteranbiler, specialbiler, samleobjekter og videre til de nyeste og mest moderne biler tilgængeligt. Ydermere udbyder flere partnere også motorcykler, og her er der ligeledes tale om særlige modeller, der rummer både historik og investeringspotentiale.