Menu

SALES – En bred vifte af klassiske, special- og luksusbiler

MY GARAGE råder over en bred vifte af klassiske, special– og luksusbiler til salg. Med de mange partnere, som er en del af partnerkonceptet sørger MY GARAGE for, at det er muligt for dig, at købe alt fra veteranbiler til de nyeste biler på markedet. Uanset hvilken eksklusiv bil du er på udkig efter, så står vores partnere altid klar med den rette løsning for dig.

Vores partner Classic Motor Sales har mere end 20 års erfaring med salg af klassiske biler. I deres 1000 kvm store showroom har de et stort udbud af klassiske – og veteranbiler. Classic Motor Sales det oplagte bindeled mellem køber og sælger.

Partneren MY GARAGE Sales, tilbyder et stort udvalg af eksklusive og klassiske biler, de råder bl.a. altid over et stort udvalg af nyrere og luftkølede Porsche samt et bredt udvalg af andre premium mærker.

MY GARAGE er de eneste autoriserede i Danmark, til at sælge og formidle to af de mest luksuriøse bilmærker: McLaren og Rolls-Royce som connecting partner til henholdsvis McLaren Stockholm og Rolls-Royce Berlin. MY GARAGE har også mange andre interessante partnere der er med til at tilbyde kunderne i MY GARAGE den brede vifte af biler og motorcykler udstillet i showroomet såsom Motorpoint, RAGE, Motorcycle Garage, Art On Wheels og S&S bilhus.

Partnerne hos MY GARAGE har stor erfaring og ekspertise indenfor deres område. Partnerne i Sales tilbyder derfor deres rådgivning om hvilken bil eller motorcykel, der bedst matcher dine behov, uanset om det er for at køre i bilen eller på motorcyklen dagligt eller for at foretage en investering.