DK

Porsche Leasing

Det tyske sportsvognsmærke blev grundlagt helt tilbage i 1931 og er en sand klassiker for bilsamlere. Den første Porsche kom på markedet i 1948 og udviklingen har herefter for alvor taget fart.

I dag finder du modeller som fx Boxster, Carrera og Cayman, som alle er sportsvogne bygget på viden, der er hentet inden for den nyeste teknologi. Med en Porsche får du derfor:

  • Det traditionelle og genkendelige design, der kendetegner dette unikke bilmærke.
  • Gode sikkerhedssystemer integreret i bilen.
  • Høj komfort og rå motorkraft.

Overvejer du leasing af din kommende Porsche?

Med flexleasing, eller finansielleasing, får du flere fordele – undgå eksempelvis uforudsete udgifter forbundet med bilen og binding på ubestemt tid. Med leasing af en Porsche kan du i stedet udnytte brugen af forholdsmæssig afgift, også kaldet periodeafgift, hvor du betaler registreringsafgiften løbende frem for på én gang.

Hos MY GARAGE i Vejle finder du desuden ét af de tre autoriserede Porsche servicecentre, som vi har i Danmark. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så du kan kommet et skridt tættere på drømmen om en Porsche.

PORSCHE LEASING FOR BILELSKERE

Hvis du elsker Porsche, ligesom vi gør i MY GARAGE, så er leasing måske den bedste løsning for dig. Med leasing får du mulighed for at køre i din drømmebil uden at være forpligtet til at købe. Det giver en fleksibilitet, som mange sætter pris på. Vi tilpasser leasingtilbuddet til dine behov og ønsker, så du kan få den bedst mulige opsætning af din leasing.

Kontakt os

MY GARAGE A/S