DK

Porsche Leasing

Bliver du også en smule betaget, når du støder på en Porsche ude i offentlighedens lys – og en smule jaloux over, at den ikke er din? Det tyske sportsvognsmærke blev grundlagt helt tilbage i 1931 og er en sand klassiker for bilsamlere. Den første Porsche kom på markedet i 1948 og udviklingen har herefter for alvor taget fart.

I dag finder du modeller som fx Boxster, Carrera og Cayman, som alle er sportsvogne bygget på viden, der er hentet inden for den nyeste teknologi. Med en Porsche får du derfor:

  • Det traditionelle og genkendelige design, der kendetegner dette unikke bilmærke.
  • Gode sikkerhedssystemer integreret i bilen.
  • Høj komfort, rå motorkraft og vind i håret.

Overvejer du leasing af din kommende Porsche?

Med flexleasing, eller finansielleasing, får du flere fordele – undgå eksempelvis uforudsete udgifter forbundet med bilen og binding på ubestemt tid. Med leasing af en Porsche kan du i stedet udnytte brugen af forholdsmæssig afgift, også kaldet periodeafgift, hvor du betaler registreringsafgiften løbende frem for på én gang.

Hos MY GARAGE i Vejle finder du desuden ét af de tre autoriserede Porsche servicecentre, som vi har i Danmark, så vi tør derfor godt sige, at vi er eksperter på området. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så du kan kommet et skridt tættere på drømmen om en Porsche.

Kontakt os

MY GARAGE A/S