DK
Scroll

ROHDEN GODS

ROHDEN GODS

Det historiske Rohden Gods er ejet af grundlæggeren af MY GARAGE, Anders Kirk Johansen, og stedet samarbejder i dag med MY GARAGE om events og større arrangementer i særklasse.

Det var i de historiske rammer på Rohden Gods, at idéen til MY GARAGE opstod. Anders Kirk Johansen har altid haft sin private bilsamling i godsets garage, hvor han inviterede andre med samme passion for biler, mekanik og hestekræfter, som ham selv, til bilarrangementer. Det var netop ønsket om at skabe et samlingspunkt for ligesindede motorconnaisseurer, hvor mekanikere er magikere og kunstværker bliver smurt med olie, der blev grundstenen til MY GARAGE.

Gennemførte rammer og en oplevelse i særklasse

I dag bliver de lækre omgivelser omkring Rohden Gods og godsets lokaler brugt til arrangementer – alt fra bryllupper og eksklusive produktlanceringer til konferencer og ikke mindst events, der har med biler at gøre.

På samme måde, som MY GARAGE handler om det ypperste inden for bilernes verden, er godset gennemført ned til mindste detalje. I 2003 blev alle bygninger og gårdanlægget restaureret og istandsat både inde og ude. Godset har 482 hektar, der dyrkes som landbrug, gartneri, skovbrug og jagt. Alt er renoveret så nænsomt i forhold til den oprindelige arkitektur som muligt. Når du og dine gæster besøger godset, kan du være sikker på at I får en oplevelse i særklasse.

MY GARAGE kan hjælpe med at formidle kontakten til Rohden Gods, hvis du leder efter lokaler til dit næste, større arrangement.

Kontakt Kirsten Molgjer

Kontakt os

MY GARAGE A/S