DK
Scroll

PORSCHE SERVICECENTER VEJLE

PORSCHE SERVICECENTER VEJLE

Et kompetent og passioneret hold hos Porsche Servicecenter Vejle sætter en ære i at levere et højt serviceniveau med hurtig respons, forventningsafstemning og personlige relationer i fokus. Med anerkendelsen som Autoriseret Porsche Servicepartner følger desuden, at metoder og rutiner udføres til punkt og prikke og overholder alle Porsches standarder.

Kompromisløst service hos dit Porsche værksted 

Hos Porsche såvel som MY GARAGE er service et nøgleord, og derfor varetages alle serviceringer, eftersyn og reparationer af autoriserede eksperter efter alle kunstens regler. Der kører omkring 6.900 Porsche-modeller rundt i Danmark, og en stor del af dem, der kører i hele Syddanmark, Fyn og øerne, kommer forbi Porsche Servicecenter Vejle.

Porsche Servicecenter Vejle blev indrettet som en del af MY GARAGES lokaler i 2017 og har netop udvidet lokalerne med 1000 kvadratmeter samt 10 ekstra arbejdsstationer.

Værkstedet og servicecenteret er blot et af tre autoriserede Porsche-værksteder i Danmark. Alle medarbejdere er eksperter på området, så du kan trygt overlade både din nyere, ældre eller klassiske model i deres hænder.

Autoriseret Porsche-værksted og -servicecenter

Det autoriserede Porsche-værksted i Vejle udfører alle former af reparationer, eftersyn, servicetjek og tekniske udredninger. Alle opgaver på det moderne værksted bliver udført med originalt specialværktøj, og alle reservedele kommer direkte fra Porsche. Derfor kan du være helt sikker på, at din Porsche får specialiseret behandling.

Foruden de klassiske motorer kan værkstedet også servicere og reparere el- og hybridmotorer samt både benzin- og dieselbiler, SUV’er og toptunede racerbiler.

Du er altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte os pr. mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til et tjek af din Porsche eller til en Porsche, du overvejer at købe eller sælge.

PORSCHE SERVICECENTER VEJLE

Kontakt Lars Paugan

Kontakt os

MY GARAGE A/S