DK
Scroll

Morgan

Morgan

Det Britiske bilmærke har i mere end 110 år skabt de ikoniske Morgan køretøjer. Nedarvet gennem generationer er de håndværksmæssige færdigheder lige så levende i dag, som de nogensinde har været.

Et traditionsrigt mærke 

Til trods for MY GARAGE’s unge alder, vil man her opleve stærke traditioner og en tung arv. Dette harmonerer særligt godt med Morgan, som forvaltes af Morgan-familien i deres nu fjerde generation. Familien lægger stor vægt på at opretholde virksomhedens værdier og sikre, at deres families arv lever videre i komponenterne på hver nye Morgen, der produceres.

MY GARAGE er dansk importør og autoriseret serviceværksted

I Danmark er MY GARAGE dansk importør og forhandler af mærket. Det er altså her, du finder landets mest kompetente rådgivning og mulighed for at bestille en fabriksny Morgan.

Reparation og service kan ligeledes håndteres fra værkstedet, som tilbyder autoriseret service med specialværktøjer og originalt testudstyr. Udvalgte teknikere hos MY GARAGE er uddannet efter Morgans forskrifter, og er derfor i stand til at varetage både nye og ældre modeller fra Morgan.

Fællesskabet omkring Morgan

Mange bilmærker har tilknyttede klubber, men Morgan er privilegerede af at danne rammen om et helt univers af passionerede Morgan-ejere fra hele verden. Her er både grupper for de tidligste modeller fra før krigen, til de seneste 2022-modeller.

Når du køber en Morgan, køber du altså ikke bare en bil. Du tilslutter dig et verdensomspændende fællesskab.

Kontaktformular

Kontakt Lasse Kristensen

 

Kontakt os

MY GARAGE A/S