DK
Scroll

Morgan

Morgan

Morgan Motor Company tilbyder håndbyggede sportsvogne – lokaliseret i Malvern Link, England. De verdensberømte Morgan biler, tilbyder en unik kombination af karisma, kvalitetsmaterialer, håndværk og performance. Morgan har håndbygget traditionelle britiske sportsvogne siden 1909, med en unik placering i markedet. 

Eftersom MY GARAGE i forvejen rummer britiske mærker som Rolls-Royce, McLaren og Lotus, var det helt naturligt at valget faldt på MY GARAGE som en ny partner til at varetage Morgan i Danmark. 

Med en central placering i Danmark, en stærk erfaring indenfor britisk håndværk og et samlingssted for motorentusiaster, står MY GARAGE i en fordelagtig position til at kunne varetage og løfte Morgan til nye højder i Danmark. Salget af Morgan er startet og bestillinger af både nye og brugte biler efterkommes allerede. Service kan ligeså håndteres fra værkstedet med specialværktøjer og originalt testudstyr. Udvalgte teknikere hos MY GARAGE, vil blive uddannet efter Morgans forskrifter, så de er i stand til at varetage både nye og brugte Morgan modeller. 

Kontakt Lasse Kristensen

Kontakt os

MY GARAGE A/S