DK
Scroll

Lotus

Lotus

MY GARAGE er landets eneste officielle Lotus importør og i december 2023 var det 3 år siden at vi kunne byde Lotus velkommen i garagen for første gang. Der sælges brugte og fabriksnye biler og du har derfor mulighed for selv at være med til at konfigurere din drømmebil. Det betyder også at du kan få din Lotus repareret og serviceret af specialuddannede Lotus teknikere på vores værksted.

Lotus’ DNA bygger på verdensklasse, højt ydende og lette sportsbiler, der sælges i hele verden og udfordrer på teknologi og ingeniørkunst. Hos MY GARAGE har vi biler klar til levering og et stærkt repræsenteret modelprogram.

Eksponentiel vækst i vente 

Med deres nye modelprogram forventes der en udvikling udover det sædvanlige og en banebrydende teknologi, der skal sikre at Lotus kan øge deres produktion fra 2000 til 100.000 producerede biler årligt. Udviklingen går stærkt og der kommer løbende flere elektriske modeller til, som deres Lotus Eletre Hyper SUV, der blev lanceret i sommeren 2023 og leveret til de første kunder i løbet af efteråret samme år. Lotus kombinerer et dristigt design med den nyeste teknologi, uden at gå på kompromis med køreegenskaber, komfort og rækkevidde.

Med et stærkt modelprogram der spænder fra Emira til Emeya, og videre til Evija og Eletre, har Lotus skabt et univers af bilmodeller, der giver dig en ultimativ køreglæde og som matcher ethvert behov. Lotus er ’For the drivers’ og appellerer til den kvindelige, såvel som den mandlige chauffør.

Mød Emeya – Stilhed har aldrig lavet så meget larm og den signalerer et møde mellem verdener. Det kraftige der møder det præcise, mens det modige møder det sarte og det ambitiøse det underspillede. Lotus har benyttet en omfattende anvendelse af kulfiber overalt i interiør og eksteriør, hvilket reducerer vægten og forbedrer den præstationsdrevne atmosfære. Det lave tyngdepunkt giver en ultimativ køreglæde og den perfekte vægtfordeling og lynhurtige acceleration sørger for en spændende køretur.

Lotus Eletre – Den elektriske Hyper SUV videreudvikler det ikoniske Lotus-design ved at integrere avanceret aerodynamik og nyskabende køreteknologier. Modellen er dristig, moderne og fremtidsorienteret med sit skulpturelle karosseri, hvor rækkevidde, hastighed og manøvrering styrkes. Eletre er lige så spændende som den er praktisk og dens køreegenskaber er med til at sikre den ultimative køreoplevelse.

Lotus Vejle er stolte over samarbejdet og vi glæder os til at byde dig velkommen her hos MY GARAGE, hvor du kan se flere repræsentanter fra deres særlige modelprogam og hvor du har mulighed for at indgå i en dialog med vores Lotus Sales Executive.

Kontaktformular

Kontakt Dennis Stendorph

Kontakt os

MY GARAGE A/S