DK
Scroll

Dallara Stradale

Dallara Stradale

Dallara har i over 40 år designet, og produceret nogle af de hurtigste og sikreste racerbiler i verden. Dallara blev grundlagt af Giampaolo Dallara, som, efter at have arbejdet for Ferrari, Maserati, Lamborghini og De Tomaso, fortsatte drømmen om at arbejde med racerbiler i sit eget selskab. Dallara har produceret biler og carbon komponenter, for stort set alle de kendte superbils mærker og forskellige racerbiler i hele verden.

Disse kompetencer er nu blevet brugt til at realisere et ambitiøst projekt: At skabe deres egen bil, hvor hovedformålet er at genopdage den ægte glæde ved at køre på banen eller vejen. Dette resulterede i den første bil under navnet Dallara. En bil, der opsummerer alt hvad Dallara har lært af samarbejdet med kunder og racing, og som giver føreren af bilen muligheden for at nyde glæden ved at køre for at køre racerbil.

Med speciale indenfor klassiske, luksus- og specialbiler, tilbyder MY GARAGE en attraktiv position for salg af Dallara Stradale. Husets kompetencer og kendskab til kunderne, kommer til at spille en altafgørende rolle i den fremtidige salgsudviklingen.

Da der er tale om en limiteret produktion, har de første Dallara stort investerings potentiale til fremtiden.
Kontakt Lasse Kristensen, salgsansvarlig for Dallara, hvis dette kunne have interesse.

DALLARA STRADALE

Kontakt Lasse Kristensen

Kontakt os

MY GARAGE A/S