DK

Lotus Elise

Hos MY GARAGE ved vi alt, hvad der er at vide om superbiler – lige fra nyeres modeller til ikoniske klassikere. Vi er altid klar til at vejlede dig om lige præcis den model, du vil vide mere om. Er du allerede helt afklaret med, at den næste bil du skal eje er en Lotus Elise, så kan du finde den i vores udvalg her på siden, eller også kan vi hjælpe med at skaffe den hos en af vores mange kontakter. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne.

Find din nye Lotus Elise til salg hos MY GARAGE

Den hurtige racer er en af Lotus’ mest ikoniske modeller. Den første model blev lanceret ved motorsportsmessen i Frankfurt i 1995 og blev allerede fra starten anerkendt for sit innovative design. Karosseriet er støbt af glasfiber, hvilket gør den både let og hurtig. Den dag i dag produceres Lotus Elise fra ny, men produktionen ophører i 2021.

Hos MY GARAGE er vi importør og landets eneste officielle forhandler og servicepartner af Lotus. Du kan derfor finde flere klassiske, brugte udgaver af den karakteristisk model, Elise, fra Lotus. Er du i tvivl om, hvilken årgang og model du skal vælge, er vi klar til at vejlede dig, så du får præcis den Lotus Elise, der passer dig.

Kontakt os

MY GARAGE A/S