Menu

INFORMATION OM CORONAVIRUS OG FORHOLDSREGLER

Grundet den seneste udmelding fra regeringen, har vi valgt kun at have åbent for gæster, med en forud indgået aftale med MY GARAGE eller en af partnerne.

Helt grundlæggende følger vi hos MY GARAGE til enhver tid Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. Det betyder, at svarene på alle de gængse sygdomsrelaterede spørgsmål findes på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Vi følger udviklingen løbende og reagerer på de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger.

Vi ser frem til igen at kunne åbne vores døre og være gæstfri, som vi plejer, men i mellemtiden skal der lyde et tak, fordi du hjælper os med at tage et fælles ansvar.

Rolls-Royce – luksuriøs elegance og høj kørekomfort

Enestående håndværk pakket ind i tidsløst, elegant design – bilerne fra Rolls-Royce er uden sidestykke. Hos MY GARAGE er vi stolte af vores status som Connecting Partner hos britiske Rolls-Royce. Vi samarbejder med Rolls-Royce Berlin, som mærkets udstrakte hånd i Danmark. Det indebærer, at vi tilbyder professionel rådgivning, prøvekørsler, salg af nye biler samt salg af nyere brugte biler. Rolls-Royce er et unikt bilmærke, som har en særlig plads på den internationale bilscene, og modellerne leverer i sandhed også luksus i alle aspekter.

“Mærket er noget nær guldstandarden inden for luksus og har været det siden bilens allertidligste historie. Det er en bil, hvor luksus ligger i selve dens DNA – ja, hvor luksus er selve dens eksistensberettigelse. Modelprogrammet er stærkere end nogensinde, forhandlernettet er udvidet, kundeskaren også – og det er den samlede pakke, vi ser som interessant for MY GARAGE”, fortæller Alexander Wisler, der er den Rolls-Royce ansvarlige Brand Manager hos MY GARAGE.

Luksuriøs indvendig og udvendig

Rolls-Royce biler byder ikke blot på stilfulde designs – også bilernes indre er konstrueret med overlegen elegance. Modellerne byder på luksuriøse detaljer, som medvirker til en exceptionel oplevelse af bilen. I mærkets program findes Rolls-Royce Phantom, Rolls-Royce Cullinan, Rolls-Royce Ghost, Rolls-Royce Wraith og Rolls-Royce Dawn. Alle bilerne er designet i den karakteristiske silhouet, som altid gør Rolls-Royce genkendelig på vejen.

Hos MY GARAGE køber og sælger vi dog ikke kun Rolls-Royce – vi er mærkets eneste autoriserede servicepartner i Danmark. Vi har indgående kendskab til modellerne, og vi er behjælpelige i forbindelse med alt fra reparationer til servicetjek.

Bilernes konge bor i Vejle

MY GARAGE begyndte med salg, formidling og autoriseret servicering af nye og brugte Rolls-Royce i Danmark i starten af 2018. Siden da har både nye og eksisterende danske kunder for første gang mulighed haft muligheden for at få taget hånd om deres Rolls-Royce anliggender på dansk jord. Tidligere har man skulle enten til Berlin eller Stockholm.

Hos MY GARAGE er vi stolte af at have påtaget os denne opgave med at formidle et af verdens absolut ypperste luksusmærker, og vi mener, at mærket supplerer vores øvrige aktiviteter og partnere i huset rigtig godt. MY GARAGE er connecting-partner med Rolls-Royce Motor Cars i Berlin, som vi arbejder tæt sammen med. Vi benytter hinanden til sparring og deltagelse i events. Samtidig kan vi på den måde tilbyde danske kunder et større udvalg af brugte Rolls-Royce modeller.

Som supplering til vores salgsaktiviteter kan MY GARAGE også tilbyde autoriseret service af Rolls-Royce i Danmark. Det er Rolls-Royce Motor Cars Service Vejle, som varetager den fornemme opgave det er at servicere, opdatere og vedligeholde det britiske luksusmærke.

“Udover vores autoriserede Porsche servicecenter, glæder det mig nu også, at vi kan kalde os for et autoriseret Rolls-Royce værksted. Vi har haft vores teknikere løbende på kursus ved fabrikken i England og har købt det nyeste værktøj og som kronen på værket, har vi netop sat vores nye autoriseret Rolls-Royce skilt op”, fortæller Rolls-Royce ansvarlige værkstedschef, Lars Paugan.

Nye biler har fire års fuld garanti uden kilometerbegrænsning – og fuld service inkluderet. På Rolls-Royce Provenance-programmet, for de bedste brugte Rolls-Royces, har man endvidere mulighed for at tilkøbe yderligere garanti de kommende år, så man med andre ord er i trygge hænder, når man køber en brugt eller ny Rolls-Royce.

Event: Rolls-Royce løfter sløret for deres største ’diamant’

I slutningen af september måned kunne MY GARAGE – i samarbejde med Rolls-Royce – stolt bryste sig af et uforglemmeligt arrangement. Den 28. september 2018 var nemlig dagen, hvor Rolls-Royce kunne lancere deres nye SUV-model ”Cullinan” for første gang i Norden. Det skete på den eksklusive restaurant ”ADDRESS” i Hellerup.

De inviterede gæster fik mulighed for at stifte bekendtskab med det nye medlem af Rolls-Royce familien, der er opkaldt efter verdens største diamant. Navnet giver mening, når man tænker på den luksuriøse model, der er skabt til at imponere med blandt andet lækkert interiør og den ekstra detalje, at den sagtens kan håndtere kørsel i mere kuperet terræn. Off-road kørsel er noget man måske ikke lige normalt forbinder med luksusmærket Rolls-Royce, men bilen har fået tilskrevet et mantra, der lyder: ’Effortless Everywhere’, hvilket modellen i høj grad lever op til.

“Restaurant ”ADDRESS” skabte de perfekte rammer for afholdelse af arrangementet. Med de fantastiske maritime omgivelser i Tuborg Havn, hvor restauranten befinder sig, oplevede gæsterne en kulinarisk oplevelse i særklasse, der passede perfekt sammen med ’verdens største diamant”, fortæller Alexander Wisler fra MY GARAGE om den succesfulde begivenhed.

Ud over selve præsentationen af den nye model, var der mulighed for at prøvekøre hele Rolls-Royce modelprogrammet, bestående af; Phantom, Dawn, Wraith og Ghost hen over hele weekenden. Med andre ord, var der rig mulighed for at mærke på egen krop, hvorfor Rolls-Royce er synonymt med luksus og betragtes som bilmærkernes konge. Hos MY GARAGE glæder vi os til at afholde lignende arrangementer i fremtiden.

Drømmer du om en Rolls-Royce?

Ønsker du at opleve de fantastiske biler selv, er du velkommen at besøge vores showroom og garage på Wittrupvej 1 i Vejle. Har du spørgsmål til os, er du naturligvis også velkommen til at ringe på telefon +45 69 133 968, eller du kan sende en e-mail til aw@mygarage.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen og præsentere dig for en køreoplevelse i særklasse.