Menu

VÆRKSTED

DEN BEDSTE VEJLEDNING OG ET HØJT SERVICENIVEAU

En afgørende del af bilejerskaber er, at bilen fungerer optimalt, og at der adgang til de rette kompetencer for at sikre det niveau. Derfor har opbygget avancerede værkstedsfaciliteter, der servicerer og varetager selv de mest komplicerede biler og opgaver. På værkstederne har vi flere autoriserede partnere, som er specialister indenfor deres område. Porsche Servicecenter Vejle, Rolls-Royce, Motorcars og Formula Automobile er tilknyttet MY GARAGE. Fælles for alle er, at både udstyr og medarbejderstab er opdateret på alle udviklinger.

Åbningstider:
mandag – torsdag: 07:45 – 16:00
Fredag: 07:45-15:00

KONTAKT


VÆRKFØRER

Har du en forespørgsel på en opgave, kontakt venligst værkstedschef Lars Paugan.

Lars Paugan

RESERVEDELE OG EKSTRAUDSTYR

Har du spørgsmål vedrørende reservedele, kontakt venligst Kim Schack Jensen.

Kim Schack Jensen

VÆRKSTEDET

Værkstederne er opbygget med det nyeste udstyr, så vi sikrer, at alle biler får den optimale service. Vi tilbyder alle former for serviceydelser, reparationer og udmålinger. Alt arbejde foretages med originalt specialværktøj og reservedele, leveret direkte fra bilfabrikanterne. Derfor garanterer vi, at alt arbejde sker på baggrund af de krav, som fabrikanterne stiller til bilen. Der benyttes altid kun produkter, der er godkendt af fabrikanterne bag de mærker, vi arbejder på.

Ligeledes er personalet på specialiseret på deres fagområde, og vi sørger for løbende at holde os ajour med de seneste udviklinger. Det ses også ved medarbejdere mange års erfaring med avancerede- og specialbiler. De samarbejder tæt de andre partnere ved MY GARAGE, derfor kan vi også på samme matrikel sørge for eksempelvis ny lakering. Det sker ved AH Autolak, der er specialister indenfor lakering af klassiske- og nyere biler. De råder over topmoderne faciliteter med sprøjtekabiner, infrarød tørring og rumventilation. Spektret af ydelser udbygges også gennem partneren Byens Bilpleje. De klarer blandet andet servicevask og high-end Ditec lakkonservering.


Tekniker

Christoffer Biel

Uddannet Porsche-tekniker med flere års erfaring. Christoffer Biel står for de nyere modeller, men han har også bred erfaring i moderne biler fra andre mærker.

MEKANIKER

Holger winsløw

En af landets mest erfarne Porsche-mekanikere. Holger Winsløws speciale er de klassiske biler, særligt Porsche-modeller med luftkølet motor.Mekaniker

Henning Jensen

En dygtig mekaniker med en baggrund i amerikanske biler. Det er stadig her, Henning Jensens ekspertise ligger. Han er ligeledes ansvarlig for at bygge de to motorcyklel-modeller ved MotorCycle Garage.

Reservedele

Ruddy Pedersen

Med en lang erfaring inden for elektronik er Ruddy Petersen ansvarlig for en del af de tekniske komponenter. Erfaringen tæller blandt andet seks år med at håndbygge motorcykler.Tekniker

Morten Fischer

Bred erfaring indenfor service og reparation af luksusbiler, samt mange års erfaring indenfor undervisning i autobranchen. Morten meget engageret i motorsport i ind og udland, hvor han er race engineer for forskellige teams.