Menu

VÆRKSTED

DEN BEDSTE VEJLEDNING OG ET HØJT SERVICENIVEAU

Hos MY GARAGE er det essentielt, at alle biler med tilknytning til huset fungerer optimalt. Derfor har vi bygget et avanceret værksted, der skal servicere og varetage selv de mest komplicerede biler og opgaver.

Personalet på værkstedet er alle specialister på området og kommer med en baggrund inden for de bedste mærker i branchen. Værkstedet er opbygget med det nyeste udstyr, så vi kan sikre, at alle kunder får den optimale service.

Åbningstider:
mandag – torsdag: 07:45 – 16:00
Fredag: 07:45-15:00

KONTAKT


VÆRKFØRER

Har du en forespørgsel på en opgave, kontakt venligst værkstedschef Lars Paugan.

Lars Paugan

Tlf. +45 69 133 944

E-mail. lp@mygarage.dk


RESERVEDELE OG EKSTRAUDSTYR

Har du spørgsmål vedrørende reservedele, kontakt venligst Kim Schack Jensen.

Kim Schack Jensen

Tlf. +45 69 133 924

E-mail. kj@mygarage.dk

VÆRKSTEDET

Værkstedet tilbyder alle former for serviceydelser, reparationer og udmålinger. Alt arbejde foretages med originalt specialværktøj.

Det er centralt for os, at vores medarbejdere er passionerede for det produkt, de arbejder med. Derfor har værkstedets medarbejdere alle mange års erfaring med avancerede biler, blandt andet Porsche.
Kompetencerne dækker bredt, og vi kan derfor servicere alle typer biler, hvad enten det er en klassisk Cadillac med V16-motor, en moderne personbil eller en avanceret sportsvogn.

Reservedele leveres direkte fra de respektive bilfabrikanter, og alle andre produkter, vi anvender og tilbyder, er godkendt og matcher deres krav. På samme vis sørger Formula Automobile for, at der altid findes den rigtige løsning og de korrekte dele til Ferrari og Maserati.


Tekniker

Christoffer Biel

Uddannet Porsche-tekniker med flere års erfaring. Christoffer Biel står for de nyere modeller, men han har også bred erfaring i moderne biler fra andre mærker.

MEKANIKER

Holger winsløw

En af landets mest erfarne Porsche-mekanikere. Holger Winsløws speciale er de klassiske biler, særligt Porsche-modeller med luftkølet motor.Mekaniker

Henning Jensen

En dygtig mekaniker med en baggrund i amerikanske biler. Det er stadig her, Henning Jensens ekspertise ligger. Han er ligeledes ansvarlig for at bygge de to motorcyklel-modeller ved MotorCycle Garage.

Reservedele

Ruddy Pedersen

Med en lang erfaring inden for elektronik er Ruddy Petersen ansvarlig for en del af de tekniske komponenter. Erfaringen tæller blandt andet seks år med at håndbygge motorcykler.Tekniker

Morten Fischer

Bred erfaring indenfor service og reparation af luksusbiler, samt mange års erfaring indenfor undervisning i autobranchen. Morten meget engageret i motorsport i ind og udland, hvor han er race engineer for forskellige teams.