Menu

VÆRKSTED

DEN BEDSTE VEJLEDNING OG ET HØJT SERVICENIVEAU

Hos MY GARAGE er det essentielt, at alle biler med tilknytning til huset fungerer optimalt. Derfor har vi bygget avanceret værkstedsfaciliteter, der skal servicere og varetage selv de mest komplicerede biler og opgaver. På værkstederne har vi flere autoriserede partnere, som er specialister indenfor deres område. Porsche Servicecenter Vejle, Rolls-Royce, Motorcars og Formula Automobile er tilknyttet MY GARAGE.

Åbningstider:
mandag – torsdag: 07:45 – 16:00
Fredag: 07:45-15:00

KONTAKT


VÆRKFØRER

Har du en forespørgsel på en opgave, kontakt venligst værkstedschef Lars Paugan.

Lars Paugan

Tlf. +45 69 133 944

E-mail. lp@mygarage.dk


RESERVEDELE OG EKSTRAUDSTYR

Har du spørgsmål vedrørende reservedele, kontakt venligst Kim Schack Jensen.

Kim Schack Jensen

Tlf. +45 69 133 924

E-mail. kj@mygarage.dk

VÆRKSTEDET

Værkstederne er opbygget med det nyeste udstyr, så vi kan sikre, at alle biler får den optimale service. Værkstederne tilbyder alle former for serviceydelser, reparationer og udmålinger. Alt arbejde foretages med originalt specialværktøj. Personalet på værkstederne er alle specialister på deres fagområdet og er uddannet inden for de bedste mærker i branchen.

Det er essentielt for os, at vores medarbejdere er passionerede for det produkt, de arbejder med. Derfor har værkstedernes medarbejdere mange års erfaring med avancerede biler.

Der kan serviceres mange typer biler – hvad enten det er en klassisk bil, en moderne personbil eller en avanceret sportsvogn.
Originale reservedele leveres direkte fra de respektive bilfabrikanter, og alle andre produkter vi anvender, er godkendt og matcher kravene fra både Porsche, Rolls-Royce og mærkerne fra Formula Automobile.

Vores partner AH Autolak råder over et topmoderne værksted med sprøjtekabiner, infrarød tørring og rumventilation. De er specialister indenfor lakering af klassiske- og nyere biler.
En anden af vores partnere er Byens Bilpleje. De tilbyder bilpleje, hvad end det er en servicevask eller en high-end Ditec lakkonservering.


Tekniker

Christoffer Biel

Uddannet Porsche-tekniker med flere års erfaring. Christoffer Biel står for de nyere modeller, men han har også bred erfaring i moderne biler fra andre mærker.

MEKANIKER

Holger winsløw

En af landets mest erfarne Porsche-mekanikere. Holger Winsløws speciale er de klassiske biler, særligt Porsche-modeller med luftkølet motor.Mekaniker

Henning Jensen

En dygtig mekaniker med en baggrund i amerikanske biler. Det er stadig her, Henning Jensens ekspertise ligger. Han er ligeledes ansvarlig for at bygge de to motorcyklel-modeller ved MotorCycle Garage.

Reservedele

Ruddy Pedersen

Med en lang erfaring inden for elektronik er Ruddy Petersen ansvarlig for en del af de tekniske komponenter. Erfaringen tæller blandt andet seks år med at håndbygge motorcykler.Tekniker

Morten Fischer

Bred erfaring indenfor service og reparation af luksusbiler, samt mange års erfaring indenfor undervisning i autobranchen. Morten meget engageret i motorsport i ind og udland, hvor han er race engineer for forskellige teams.